Angelica Lupu vrea să învingă cancerul

Ziarul Atac, 16 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
angelica-lupu-vrea-sa-invinga-cancerul-41012-1.jpg

Angi, aşa cum o alintă părinții şi colegii de la școală, are 13 ani. O fată frumoasă şi deşteaptă. Copilul perfect care nu le-a făcut vreo problemă părinţilor. Doi părinţi superbi care zi de zi prin munca lor salvează vieţi. Nu şi-au imaginat niciodată că vor trebui să lupte pentru salvarea vieţii propriului copil.

De o lună de zile din nefericire încearcă să îi salveze viaţa Angelicăi. O durere la piciorul stâng, aparent banală dar care în scurt timp nu a mai lăsat-o pe Angi să păşească s-a dovedit a fi o tumoare canceroasă. A trebuit să înceapă de urgenţă citostaticele la spitalul Marie Curie din Bucureşti, iar apoi a fost transferată la spitalul Fundeni.


Acolo este şi acum şi aşteaptă să termine tratamentul cumplit care încearcă să îi nimicească tumoarea. Angi trece prin dureri fizice cumplite dar şi printr-o suferinţă sufletească de nedescris. Nu îşi poate explica cum viaţa ei atât de normală şi frumoasă s-a schimbat atât de repede în ceva îngrozitor.


Speranţa este singur ei salvarea. Şi a venit din partea unei clinici din Berlin care o poate salva. Îi poate face o intervenţie care îi va salva şi piciorul şi viaţa. Dar vindecarea are un preţ enorm de mare pentru familia ei...
Nu au de unde scoate zeci de mii de euro. Iar timpul e prea preţios. O putem salva pe Angi împreună. Un sms de 2 euro la numărul: 8848 este şansa la viaţă.


În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. De asemenea, puteţi dona (Angelica vă mulţumeşte şi pentru acest gest minunat) prin Romtelecom, formând:

0 900 900 301 - 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.
Prin PayPal (pentru românii din străinătate). Menţionaţi numele copilului. Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea " Angelică Lupu"
CIF 18212553:
în lei: RO05 BRDE 450S V072 9533 4500,
în Euro: RO31 BRDE 450S V237 6153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou