Apel pentru ajutor umanitar de urgenţă! Cosmina Ioana Vancea

Ziarul Atac, 18 martie 2013, Ora 00:09

  • print
  • |
apel-pentru-ajutor-umanitar-de-urgenta-cosmina-ioana-vancea-29874-1.jpg

Vă transmit un apel disperat al unui tată a cărui fetiţă este în mare pericol, căci trebuie operată de urgenţă în Germania, de unde s-a primit răspuns că micuţa poate fi salvată.

Cosmina Ioana Vancea are 6 ani şi a fost diagnosticată cu tumoră medulară ce porneşte de sub trunchiul cerebral până în zona coloanei cervicale. În România niciun medic nu şi-a asumat riscul unei operaţii atât de dificile, dar şansa vine din Germania... şi această şansă dată de Dumnezeu trebuie plătită în bani.... mulţi bani, adică costul intervenţiei şi al transportului special care se ridică la 65.000 de euro.

Fetiţă este internată la Matei Balş şi are nevoie de încă 35.000 de euro, căci din suma de 65.000 de euro necesară, părinţii au reuşit cu sacrificii imense să strângă 30.000 de euro. Vă rugăm, dacă puteţi, să-i ajutaţi! Este urgenţă maximă, copilul trebuie să ajungă în această săptămână!
Iată scrisoarea!

Bună ziua tuturor,

Fetiţa mea în vârstă de 6 ani, Vancea Cosmina Ioana din Tulcea a fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală la Matei Balş în urmă cu 3 zile. Doctorii romanii au spus că în România această operaţie nu se poate efectua cu sorţi de izbândă deoarece sistemul medical nu dispune de aparatura necesară.

Analizele Cosminei au fost trimise la o clinică în Germania şi de acolo au primit confirmare că fetiţa are şanse mari de supravieţuire dacă este operată cât de repede posibil. Situaţia fetiţei este critică ea poate oricând să îşi piardă viaţa deoarece tumoarea apasa pe centrii nervoşi care pot oricând să-i oprească respiraţia.

Costurile de transport şi intervenţiile medicale se ridică la suma de 65.000 euro, suma care este cu mult peste posibilităţile familiei.

Noi, familia facem un apel către toţi oamenii care pot să ne înţeleagă suferinţa, disperarea şi mai ales neputinţă, să ne ajutaţi că împreună să adunăm banii necesari deplasării la clinica din Germania şi suportarea cheltuielilor cu intervenţia chirurgicală.

Cei care vor să ajute pe Cosmina, pot suna la numărul de telefon 0755.061.324 (Petrică Vancea, tatăl fetiţei) sau să depună orice sumă de bani în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele Vancea Petrică.

RO40 BTRL RONC RT02 0322 4801 în LEI;  RO87 BTRL EURC RT02 0322 4801 în EURO

Telefonul tatălui, Vancea Petrică 0755.061.324

Vă mulţumim pentru ajutor!

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou