"Apleacă-te şi asupra mea!" - o chemare din partea Anei!

Ziarul Atac, 17 februarie 2013, Ora 22:18

  • print
  • |
apleaca-te-si-asupra-mea-o-chemare-din-partea-anei-29436-1.jpg

Ana este un copil în vârstă de 9 ani, gingaş, cu ochi mari şi pătrunzători. Vă roagă să îi fiţi aproape.

Locuieşte în Târgovişte, judeţul Dâmboviţa şi în prezent este internată în Institutul Oncologic Bucureşti în secţia de oncologie pediatrică. Este un copil în clasa a II-a cu rezultate bune la şcoală, al cărui drum a fost intrerupt din păcate de boală: Sarcom Ewing extradural T11-L1 operat (tumora osoasă) şi parapareza flască Frankela şi din cauza aceasta este legată de acel scaun cu rotile tot timpul.

Stă în spital mai mult decât ceilalţi copii, face tratamente peste tratamente, cu speranţa că într-o zi se va putea ridica singurică din scaunul cu rotile şi va putea să meargă acolo unde îi este cel mai drag: la şcoală.

Ana este o fetiţă cu ochi trişti, care nu are tată: a murit de cancer. Ea are nevoie de ajutor în ceea ce priveşte: alimentele (fructe, legume, carne: de pasăre sau peste - având această boală îngrozitoare are nevoie de un regim special), şampon, săpun, detergent, pamperşi pe perioada tratamentului (numărul 2 adulţi), are nevoie de medicamente cum ar fi un simplu nurofen, ulei de cătină, are nevoie de hăinuţe pentru că nu are.

Mai are o soră de 11 ani, Florina, care merge şi ea la şcoală şi învaţă bine. Mama şi cele 2 fete trăiesc din indemnizaţia de handicap şi alocaţia dublă a Anei, respectiv din alocaţia Florinei care se află în clasa a III-a.

Cont Bancar: RO95 RZBR 0000 0600 1416 0974
Numărul de telefon al mamei, Neagu Viorica: 0736.870.521

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou