CAZ UMANITAR: Să-i oferim Alexandrei o șansă la viață!

Ziarul Atac, 4 noiembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
caz-umanitar-sa-i-oferim-alexandrei-o-ansa-la-via-a-35536-1.jpg

Bună ziua! Mă numesc Crăciun Andrada sunt din Sântandrei, Jud. Bihor şi am o fetiţă de 6 ani jumătate (Alexandra Daria) diagnosticată în decembrie 2012 cu tumoare pe trunchiul cerebral INOPERABILĂ.

Din ianuarie 2013 am început drumul greu şi anevoios al chimioterapiei, fiind singurul tratament pentru cazul ei (chirurgical nu se poate interveni, radioterapia ar expune-o la riscuri fără a avea certitudine că "va trece" sau ce efecte secundare ar putea să aibă - paralizie, orbire, vorbire etc - şi astea pentru că tumoarea este deasupra şi intercalată cu centrii vitali).

Au trecut 9 luni de tratament iar medicii ne spun că medicina alopată nu ne va ajuta foarte mult, ne oferă doar o amânare a inevitabilului şansă de viaţă fiind de la 1 până la 5 ani. Căutând informaţii am aflat de Clinica Burzynski din Houston Texas care tratează bolnavi de cancer printr-o tehnică numită antineoplastoni, dându-ne astfel o şansă de supravieţuire.

Problema este că tratamentul costă foarte mult şi anume 1350 de dolari consultaţia la dr.Burzynski, şi în jur de 5000 de dolari pe lună tratamentul cu antineoplastoni, tratament ce poate dura cel puţin 3 luni în funcţie de fiecare caz în parte. Estimativ doar începerea tratamentului ne-ar costa în jur de 17000 de dolari plus transport, viză, cazare pentru 1-3 săptămâni ajungând undeva la 30-35.000 dolari.

Rugămintea mea ar fi dacă ne puteţi ajuta în vreun fel cu o mică donaţie, strângere de donaţii sau aveţi cunoştinţă de firme sau fundaţii care pot ajuta vă rog să ne contactaţi.

Este şi devine foarte urgent deoarece fetiţa începe să aibă chimiorezistenţă (adică nu mai răspunde la citostatice) fapt care poate duce la mărirea în orice moment a tumorii, altfel zis numărătoarea inversă.

Pentru orice ajutor, sfat sau informaţii vă rog să mă contactaţi pe acest e-mail andra141280@yahoo.com sau la numarul de telefon 0742.133.405 (Andrada Crăciun) sau vasiliumircea5812@yahoo.com, telefon 0756-630.133 (Mircea Vasiliu).

Mulţumesc anticipat pentur tot ajutorul oferit!

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou