Cu ajutorul nostru, al tuturor, Narcisa poate să trăiască

Ziarul Atac, 20 ianuarie 2015, Ora 22:45

  • print
  • |
cu-ajutorul-nostru-al-tuturor-narcisa-poate-sa-traiasca-45247-1.jpg

Ea este Narcisa Lefegiu, o fetiță de aproape 15 ani, din Radovanu, județul Călărași, care se luptă cu o boală cruntă, osteosarcom (cancer la oase). Pentru a supraviețuii, Narcisa trebuie să meargă în Italia. Vindecarea are din păcate un preț prea mare pentru părinții ei, deaceea Narcisa ne cere cu disperare ajutorul. Iar noi o putem ajuta.

„Numele meu este Narcisa Lefegiu, sunt din Radovanu, jud. Calarasi si tocmai am fost diagnosticata cu osteosarcom (cancer la oase). Am fost bagata direct la citostatice, in cateva zile voi ramane fara par, dar nu asta e cel mai important. EU VREAU SA TRAIESC, SA LUPT PENTRU VIATA MEA. Am 14 ani si 5 luni si provin dintr-o familie modesta, cu venituri de 1000 de ron lunar. Sunt bulversata, dezorientata si va cer ajutorul. Se pare ca va trebui sa plec la Firenze, in Italia, pentru o noua sansa la viata si asta cat mai repede. Nu pot sta aici asteptandu-mi moartea". Va multumesc tuturor!"

Viaţa nu este dreaptă, dar cu cine să ne certăm ?
Orice om are un scop în viaţă. Fiecare caută să-şi îndeplinească dorinţele. De cele mai multe ori acestea se împlinesc sau e nevoie de puterea lui Dumnezeu, a noastră şi de ajutorul semenilor noştri pentru a ajunge către acel ţel. Așa că să nu ignorăm rugămințile disperate ale unui copil care tot dreptul să trăiască.

Părinții Narcisei nu au de unde scoate zeci de mii de euro. Iar timpul e prea preţios.
Noi toţi o putem ajuta să trăiască şi să îşi îndeplinească visele
.

Conturi unde puteti dona pentru Narcisa:

Cont RON: RO29RNCB0099142028370001
Cont euro: RO02RNCB0099142028370002
Cont USD: RO72RNCB009914202837000
Titular: Lefegiu Marian

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou