DĂRUIEȘTE ZÂMBETE!

Ziarul Atac, 19 noiembrie 2014, Ora 17:40

  • print
  • |
daruieste-zambete-44446-1.jpg

Intră pe proiectul DARUIEȘTE ZAMBETE! și donează suma dorită pentru un centru de creație al copiilor cu autism , deficiențe fizice, dificultăți de comunicare și adaptare din municipiul  Oltenița.

Proiecul DĂRUIEȘTE ZÂMBETE face parte din „Campionatul de Bine”, o competiție pentru strângerea de donații adresată ONG-urilor din România și pentru mobilizarea de resurse umane prin voluntariat. Campionatul transformă organizațiile în proprii fundraiseri în vederea atragerii de donații pentru propunerile de proiecte sau proiectele în curs de implementare. 

Campionatul de Bine este găzduit, organizat și implementat de „Bursa Binelui”,  un proiect creat și susținut de Banca Comercială Română (BCR), în parteneriat cu EuPlatesc.ro, care au dezvoltat și susțin platforma on-line și acoperă toate costurile legate de tranzacții, întreținere și comunicare. 

Bursa Binelui este singura platformă online care permite donațiile fără comisoane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minima care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision.

Fii sigur că banii tăi vor avea destinația pe care o dorești!

Ajută un copil să zâmbească!

De ce să donez?

Pentru că este nevoie de un asemenea centru de creație în Oltenița având în vedere faptul că nu există nici o posibilitate de dezvoltare personală pentru copii cu autism , deficiente fizice și probleme de comunicare și adaptare în medii sociale noi și diferite. Centrul trebuie să fie amenajat atractiv, primitor și este nevoie de materiale pentru creație și expoziții.

Descrierea proiectului

Desfășurarea a cinci ateliere - pictură, modelaj, împletituri, quilling, handmade în cinci zile ale săptămânii, ateliere la care participă 50 copii cu vârste cuprinse între 5 ani-15 ani și care au diferite afecțiuni (autism )și deficiente de comunicare și adaptare în medii sociale noi și diferite. Atelierele se desfășoară pe categorii de vârstă, câte o oră fiecare atelier, trei ore pe zi. Realizările copiilor sunt expuse în expoziție cu vânzare , iar fondurile sunt folosite pentru o excursie de două zile la Sinaia.

Scopul proiectului

Integrarea a 50 copii cu vârste între 5-15 ani din Oltenița și împrejurimi care au diferite afecțiuni ( autism, deficiente fizice) și dificultăți de comunicare și adaptare în medii sociale noi și diferite prin organizarea unor ateliere de creație în cinci zile din săptămâna.

Cui donez?

Donezi copiilor din Oltenița și din împrejurimi care au vârste între 5 - 15 ani cu autism, deficiente fizice și probleme de comunicare și adaptare în medii sociale noi și diferite. Sunt identificați aproximativ 50 de astfel copii care provin din familii monoparentale, cu posibilități financiare minime și ai căror părinți sunt plecați în străinătate Lor vrem să le facem zilele mai frumoase, să le demonstrăm utilitatea, să le valorificăm creativitatea și să contribuim la dezvoltarea lor personală și la integrarea lor.la muncă.

Pentru mai multe detalii, POȚI SĂ CITEȘTI PROIECTUL AICI

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou