Din luna de miere, direct într-o luptă pentru viața sa. Ajută-l și tu pe Vlad, un tânăr de 26 de ani, să învingă cancerul

Mălina Andrei, 5 noiembrie 2014, Ora 13:34

  • print
  • |
din-luna-de-miere-direct-intr-o-lupta-pentru-viata-sa-ajuta-l-si-tu-pe-vlad-un-tanar-de-26-de-ani-sa-invinga-cancerul-44206-1.jpg

Doi tineri care abia și-au jurat dragoste veșnică număra clipele pe care le mai au împreună. La doar 26 de ani, el a aflat la întoarcerea din luna de miere că are o tumoare pe creier.

Medicii din țara i-au spus fără menajamente că aici nu are șanse. Există însă o fărâmă de speranță într-o clinică din Germania care l-a programat pentru o operație, peste două săptămâni. Tinerii au nevoie însă de 45.000 de euro.

Se împlinește o lună de când Andra și Vlad au devenit o familie. După nuntă, ținerii au plecat în luna de miere în Dubai.
Acolo au apărut primele probleme la ochiul stâng. Imediat cum s-au întors în țară, Vlad a mers la oftalmolog, apoi la neurolog și după câteva zile de investigații a venit și verdictul necruțător.

Andra Brașoveanu, soție: "O tumoră pe creier, și nu neapărat pe creier, cât în profunzimea creierului, un loc în care din câte am înțeles până acum nu poate interveni nimeni decât cei de la Hanovra pentru că au aparatură necesară să țină centri nervoși deschiși".

Bărbatul ar trebui operat de urgență pentru că spun medicii poate să facă oricând un stop cardio respirator. Costurile pentru intervenție și spitalizare se ridică însă la 45.000 de euro. Tinerii n-au însă bani. Ar vrea să vândă aparatamentul în care locuiesc, dar este al părinților, iar actele ar dura câteva săptămâni. Pe mașină ar lua doar câteva mii.

Vlad Brașoveanu: "Este cea mai proastă veste dintre toate veștile proaste care puțeau fi primite și acum singură variantă este operația din Germania, la care sper să ajung, e greu pentru că știi că depinzi de bani și de oamanii care ar putea oferi banii respectivi, fiind o sumă atât de mare e imposibil că cineva să îi aibă la dispoziție".

Andra nici nu mai îndrăznește să privească pozele de la nuntă. I se pare că toate lucrurile bune s-au petrecut într-o altă viață. Acum imploră ajutorul celor care îi pot salva soțul.

Andra Brasoveanu: "Aș fi vrut să mi se întâmple mie lucrul asta pentru că știu că sunt mai puternică. Ne-am făcut o promisiune că nu mai plângem, suntem țări, trebuie".

CONTURI:
RO96RNCB0604080329500001 RON
RO08RNCB0205080329500001 EUR
COD BICSWIFT: RNCBROBU

Până acum un necunoscut le-a oferit 1000 de dolari, iar baschetbaliștii de la CSU Ploiești îi vor da lui Vlad da lui Vlad toate încasările, după meciul de cupă europeană pe care îl vor disputa miercuri.

Cei care doresc sa ajute pot face donatii pe numele Bratu Andra Madalina.

Sursa: stirileprotv.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou