Donează pentru viaţa lui Rareş! Fiecare zi contează!

Ziarul Atac, 10 martie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
doneaza-pentru-viata-lui-rares-fiecare-zi-conteaza-38758-1.jpg

<<Eu sunt Rareş - Matei, am 4 ani şi 7 luni şi sunt un băieţel cuminte.

E adevărat că nu mă exprim cam bine pentru că am avut urechile înfundate, doctorii le numesc otite seroase şi nu prea am auzit, dar acum sunt bine pentru că tubuleţe pe care le-a pus doctorul în urechi de anul trecut, m-au ajutat şi acum aud bine. Am fost şi la logopedie şi-mi place foarte mult pentru că învăţ să spun cuvintele corect şi tot ce-mi doresc, nu în fraze, dar în propoziții scurte reuşesc foarte bine.
Acum sunt supărat şi speriat pentru că nu ştiu de ce doctorii mi-au tăiat burtica de 2 ori în numai 2 luni, iardin februarie, fac chimioterapie şi mă doare. Mă dor şi mânuţele de fiecare dată când "fantomele" îmi fac injecţii, cam des... of,of!

Mi-e frică pentru că trebuie să stau în pat cu multe tubuleţe agăţate de mine, într-o sală mare cu multe pături, "fantomele" o numesc terapie intensivă, cu mai mulţi copii şi cred că şi ei sunt supăraţi şi speriaţi pentru că plâng foarte mult, la fel ca şi mine. Mami şi tati nu au voie să fie alături de mine în sala asta plină cu aparate zgomotoase, dar am voie să dorm şi nu le mai aud, chiar dacă mi-e frică singur şi mi-e foarte dor de ei. Vreau să mă strângă în braţe şi să-mi spună că mă iubesc şi "nu doare". Aşa zic de fiecare dată când vin "fantomele" lângă mine. "Nu doare", repet foarte des, tremurând din tot corpuşorul cu ochişorii plini de lacrimi şi cu buzele uscate.

Mami şi tati mi-au spus că trebuie să facem urgent o excursie în străinătate, aşa au zis şi "fantomele", doar că au nevoie de bani pentru "excursie". Nu ştiu să scriu şi să citesc, dar mami o să vă scrie că sunt bine , o să facem poze pe care o să le vedeţi şi voi.
Eu vă iubesc şi vă mulţumesc frumos pentru că mă ajutaţi să plec în excursia de care am nevoie să fiu SĂNĂTOS.

Şi familia mea vă mulţumeşte foarte mult, mami, tati, Thea, sora mea, mamaie, tataie şi străbunicii.>>

Până acum s-au donat 15100 de euro, dar mai sunt necesari încă 280.000,00 de euro.

Rareş trebuie să aibă şansa de a fi tratat la Spitalul GUSTAVE ROUSSY din Franţa. Costul spitalizării este de 280.000 Euro şi din păcate trebuie achitat integral în avans. Ştim că este o sumă uriaşă, dar tocmai de aceea avem nevoie de ajutorul vostru, în orice fel.
Vă mulţumim din suflet!

Date de contact
Telefon: 0740.018.731; 0745.086.138
E-mail: rtdumitrascu@gmail.com
Conturi pentru donaţii
IBAN: RO54INGB0000999900856546 LEI
SWIFT INGBROBU
Titular de cont: RĂZVAN DUMITRASCU

IBAN: RO30RZBR0000060016531563 EURO
IBAN: RO40RZBR0000060010077779 LEI
SWIFT RZBRROBU
Titular de cont: ELENA DUMITRASCU
Adresa titular de cont: Bucureşti, Sector 3, Str. Râmnicu Sărat nr. 15

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou