Dragoş are nevoie de ajutor!

Ziarul Atac, 30 septembrie 2012, Ora 19:51

  • print
  • |
dragos-are-nevoie-de-ajutor-27634-1.jpg

Numele meu este Dragoş Condescu. Nu am decat 4 anişori. Deşi sunt foarte mic şi doar la începutul vieţii, soarta nu m-a cruţat. Anul acesta am fost diagnosticat cu meduloblastom de fosă craniană posterioară (hidrocefalie internă) şi deja am suferit două operaţii. Acum fac tratament cu citostatice la Institutul Oncologic din Bucureşti.

Vedeţi dumneavoastră, tratamentele şi operaţiile astea nu trec aşa fără să lase urme... mi-au lăsat şi mie urme destul de adânci. După cea de-a doua operaţie nu m-am mai putut mişca şi nu am mai putut vorbi. În prezent, se fac eforturi considerabile pentru a-mi îmbunătăţi starea. Avem cu toţii speranţe mari că voi începe să vorbesc şi să merg din nou. Lupta asta pentru supravieţuire şi însănătoşire ar fi mult mai grea, dacă nu aş avea permanent alături pe mama mea cea credincioasă şi pe domnii doctori.

Despre familia mea vă pot spune că este numeroasă şi frumoasă, numai că şi ceilalţi doi fraţi o duc cam greu acasă dacă nu e mama. Sora mea a intrat anul acesta la liceu fără niciun fel de meditaţie şi ajutor, iar fratele meu mai mare este bolnav, nu ştiu exact ce probleme are, dar face un tratament care durează un an. Gospodăria mare şi frumoasă pe care o avem, a început să se "ofilească" din păcate încetul cu încetul, deoarece nu mai are cine să aibă grija de ea.

Vă rugăm, cine poate să ne ajute, o poate contacta pe mama, Condescu Aniana la numărul de telefon: 0768 145 567.

Avem cont deschis la CEC Bank pe numele Condescu Aniana: RO45 CECE DJ19 08RO N078 9667.

Mulţumim,
Dragoş şi Aniana

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou