Drama Cătălinei Neculai, un copil cu două tumori pe creier

Ziarul Atac, 18 noiembrie 2014, Ora 12:16

  • print
  • |
drama-catalinei-neculai-un-copil-cu-doua-tumori-pe-creier-44418-1.jpg

Ea este Cătălina. O minune de fată născută pe malul mării. Are numai 8 ani şi este printre cei mai buni copii din clasa ei.

După numai două săptămâni de la începerea anului şcolar, Cătălina a mers de urgenţă la spital. Îi era foarte rău, o durea capul şi începuse să facă o criză epileptică. Acolo după un tomograf medicii au rămas uimiţi: Cătălina avea două tumori pe creier. O veste devastatoare pentru părinţii ei.

A fost transportată de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Bucureşti, aici au urmat alte analize dar nu s-a putut interveni chirurgical. De aici a fost trimisă la Marie Curie şi apoi înapoi la Bagdasar. Operaţia nu a mai putut fi amânată şi Cătălinei i-au fost scoase tumorile. A fost o intervenţie complicată care a durat peste 5 ore şi clipe cumplite în care medicii au readus-o din nou la viaţă.

Datorită poziţiei tumorilor, au mai răsmas câteva resturi tumorale. Chimioterapia pe care o face acum Cătălina nu numai că a pus-o la pământ dar nici nu funcţionează cum ar trebui. Dacă nu sunt eliminate acele resturi există neşansă ca tumorile să reapară peste tot în organism. Cătălina se poate face bine cu şedinţe de radioterapie performantă. Şedinţe pe care deocamdată nu le poate face în ţară.
Cel mai aproape de noi este o clinică specializată din Istanbul unde ea trebuie să ajungă de urgenţă. Ca să trăiască şi ca să îşi recapete copilăria, Cătălina are nevoie de bani. Peste 10.000 de euro. O sumă enormă pentru părinţii ei.

O putem ajuta să învingă durerea şi suferinţa, o putem ajuta împreună să zâmbească din nou şi să meargă la şcoală.

8848, AICI PUTEŢI DA UN SMS PENTRU ŞANSA EI LA VIAŢĂ.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Telekom România Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona (Cătălina vă mulţumeşte şi pentru acest gest minunat) prin Telekom România, telefonie fixă, formând:

0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel

*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru românii din străinătate). Menţionaţi numele copilului. Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea "Cătălina Neculai"

CIF 18212553:
în lei: RO05 BRDE 450S V072 9533 4500,
în Euro: RO31 BRDE 450S V237 6153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou