ERIC MADOSE. Un înger care își dorește să câștige lupta cu boala

Ziarul Atac, 30 septembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
eric-madose-un-inger-care-i-i-dore-te-sa-ca-tige-lupta-cu-boala-34529-1.jpg

Povestea tristă a lui Eric a început la câteva ore după ce s-a născut. Nici nu a apucat să simtă fericirea din sufletul mamei. Părinţii au fost anunţaţi că trebuie să îl ducă pe micuţ de urgenţă cu SMURDUL la spitalul de copii Grigore Alexandrescu.

- Am fost foarte fericită ca s-a întâmplat naşterea şi că am reusit cu brio, dar a doua zi de naştere am fost anuntată de doctorul de gardă că trebuie de urgentă să vină SMURDUL să ne mutam la Grigore Alexandrescu că avem probleme. Nu ne-a spus exact ce anume, a fost internat la te­-rapie intensivă nouă zile. Nu prea am ştiut mare lucru, ce s-a întâmplat.
Începuse deja chinul şi suferinţa prin care nu îşi închipuiau vreodată că vor trece, Eric şi mama lui. După o perioadă în care micuţul a fost mai bine, mama lui Eric a trebuit să se interneze din nou cu el în spital. Atunci au aflat că micuţul lor suferă de megacolon congenital.
- Am aflat pe parcurs că făcuse septicemie, iar şansele lui erau de 1% de supravietuire. S-a programat operatia, s-a intervenit chirurgical, iar după operaţie au început chinurile. Făceam febră non-stop, am stat o lună de zile internaţi cu cel mic, nestiind cauza, ni se spunea că are enterocolită. Putea să revină septicemia. Ne-am speriat, am zis că dacă s-a întamplat
treaba asta se pot întâmpla şi altele.
Si asa a fost.... Eric nu dădea niciun semn că se face bine. Medicii au încercat toate căile posibile. Au urmat alte câteva intervenţii chirurgicale la fel de nereusite.
- Am cerut de urgenţă alte iriografii, să vedem dacă se mai întâmpla ceva. A trebuit să îl operăm pentru a doua oară. Mai aveam o bucăţică, nu se tăiase tot. După ce-a de-a doua interventie s-a constat după o zi două că avea fisură si pe acolo făcea scaune. Dureri... i-am spus doamnei doctor. A doua zi am intrat în operaţie si atunci a făcut o gaură care supura rău. Atunci au fost cred chinurile cele mai groaznice când n-a mai suportat.
Dar a mai urmat o operaţie şi încă alta....
- A trebuit intervenit iar, în 9 zile a 4-a operaţie. Atunci am clacat, chiar nu am mai putut să duc.... După o lună si jumătate a făcut ocluzie şi a trebuit să îl internăm şi să îl operam din nou. După intervenţie am început să facem enteroco­-lită... ceea ce poate fi fatal pentru el.
Orice clipă este foarte preţioasă pentru Eric... după atâtea încercări în România părinţii lui vor cu orice preţ să îl vadă să-nătos. Au ales să meargă la o clinică din Viena. Medicii de acolo îi vor reconstrui micuţului colonul.
- Tocmai din acest motiv avem nevoie de ajutor să fim sustinuţi atât moral cât şi financiar. Mi s-a spus clar de doctor - cât se poate de urgent.... Totul trebuie făcut cât se poate de rapid, totul este fatal!

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou