Florina are o inimioară "specială"!

Ziarul Atac, 11 august 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
florina-are-o-inimioara-speciala-42442-1.jpg

Florina este o fetiţă specială cu o inimioară "specială". S-a născut acum 5 ani. Din primele ore de la naştere, medicii au găsit ceva probleme la inimioar ei.

 

Un suflu sistolic pe care mulţi copii îl au la naştere. Dar odată ce a ajuns acasă, puiuţul era vizibil afectat de ceva. Mama a mers cu ea la doctor şi aici a avut parte de cea mai grea veste: Florina avea o afecţiune gravă la inimioară: Tetralogie Fallot.


Au încercat să rezolve problema aici în România. Au mers la Institutul Inimii de la Târgu Mureş unde după câteva zile de internare, medicii de acolo le-au spus părinţilor că Florina are o problemă mult prea complexă şi nu o pot rezolva decât în afara ţării.


Zile contracrometru pentru micuţă, zile de disperare din pricina faptului că alternativele trebuiau să apară dar timpul nu lucra deloc în favoarea copilei. Au reuşit să ajungă în Germania, unde au stat 4 luni de zile. Primele două operaţii au fost la limită, nu ştia nimeni dacă Florina va supravieţui. Dar a luptat şi a reuşit să învingă temerile medicilor. Au urmat apoi încă 3 operaţii. Zile grele şi foarte apăsătoare.


Mama Florinei a trecut prin clipe decisive în care viaţa fetiţei ei stătea sub semnul întrebării. După ce au văzut-o pe picioare medicii i-au dat voie Florinei să vină în ţară. Este dependentă de anticoagulante şi alte medicaţii speciale. Nu are voie să se lovească sau să facă efort mare. Acum are 5 ani şi inimioara ei " specială" mai are nevoie de o intervenţie.


Fetiţa a crescut şi valava mecanică trebuie schimbată. Dar tot în afara ţării, tot în Germania acolo unde ea a făcut şi operaţiile. Părinţii ei nu mai au niciun ban. Tot ce au avut au cheltuit pentru Florina. Ne cer disperaţi ajutorul. Peste 40.000 de euro va costa intervenţia Florinei. Dacă nu o va face, nu va supravieţui. 8848 este numărul de SMS la care puteţi dona 2 euro pentru Florina sau direct la Bancă în conturile de mai jos.
În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.


De asemenea, puteţi dona (Florina vă mulţumeşte şi pentru acest gest minunat) prin Romtelecom, formând:
0 900 900 301 - 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.
Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea " Florina Petrică"
CIF 18212553:
în lei: RO05 BRDE 450S V072 9533 4500,
în Euro: RO31 BRDE 450S V237 6153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou