Horia Nicolae suferă de anomalie rară numită migrare neuronală

Ziarul Atac, 23 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
horia-nicolae-sufera-de-anomalie-rara-numita-migrare-neuronala-41190-1.jpg

Horia are 1 an şi 7 luni şi nu a venit pe lume singur ci alături de frăţiorul lui geamăn Călin. O mare bucurie le-au făcut ei părinţilor dar şi fretelui mai mare Vladuț care îi aştepta acasă. S-au născut aparent sănătoşi amândoi şi au primit din prima clipă iubirea nemărginită a familiei.

Încet, încet au crescut şi pe când Horia şi Călin aveau 7 luni, părinţii lor au observat că Horia se dezvolta mai lent ca frăţiorul lui geamăn. Aşa că o vizită la medic a fost primul lucru pe care l-au făcut.

Dar din păcate medicii văzându-l pe copilaş atât de bine dezvoltat fizic nu s-au gândit că ar putea avea ceva. Au mers acasă şi şi-au continuat viaţa în mod normal. Dar Horia nu făcea niciun progres, ba din contră părinţilor li se părea că regresează. Au început şi câteva crize de epilepsie, moment în care părinţii l-au dus de urgenţă pe Horia din nou la medic. A făcut o criză chiar la ieşirea din cabinetul medicului. Aşa şi-au dat seama că Horia are ceva foarte grav. Au urmat teste, investigaţii şi un RMN care a dat verdictul.

Horia se născuse cu o boală foarte rară şi dificilă. Anomalie de migrare neuronală. De aceea dezvoltarea lui nu era normală şi părea un copil care trăieşte în lumea lui. O parte din medicii de aici nu i-au dat nicio şansă de rezolvare a afecțiunii lui Horia. Dar părinţii lui au refuzat să accepte acest lucru şi au căutat soluţia salvatoare pentru puiul lor. Şi a venit din afara ţării.

Un medic din Hanovra le-a dat speranţe că printr-o intervenţie chirurgicală cu aparatură de ultimă generaţie, Horia are şansa să crească ca un copil normal şi să se bucure alături de frăţiorii lui. Dar cum veştile bune au şi un preţ, unul mult prea mare însă. Horia are nevoie de peste 50.000 de euro ca să ajungă în Germania.

Acum îl putem ajuta, printr-un sms de 2 euro la numărul 8848 sau donând direct în conturile Fundaţiei pe numele lui Horia. În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.
De asemenea, puteţi dona prin Romtelecom, formând:
0 900 900 301 - 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru românii din străinătate). Menţionaţi numele copilului.
Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea " Horia Nicolae"

CIF 18212553:
în lei: RO05 BRDE 450S V072 9533 4500,
în Euro: RO31 BRDE 450S V237 6153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou