Împreună pentru o mamă. Stop cancer! Vreau să văd, vreau să trăiesc!

Ziarul Atac, 24 februarie 2013, Ora 22:26

  • print
  • |
impreuna-pentru-o-mama-stop-cancer-vreau-sa-vad-vreau-sa-traiesc-29547-1.jpg

Elena are un soţ iubitor, o fiică luptătoare iar de un an se bucură de o nepoţică şi, în acelaşi timp, Elena luptă încă din 2007 cu cancerul, atunci a aflat că TREBUIE să se opereze la sân, apoi au urmat tratamente cu medicamente scumpe, unele din ele oferite gratuit de stat, decontate de CAS iar altele pe propria cheltuială.

Tratamente deloc uşoare care se lăsau cu greţuri, dureri, alopecie şi zile petrecute în pat dar a luptat în continuare. În decembrie 2012 a aflat că au apărut noduli şi la plămâni dar a continuat să lupte şi să spere.

În ianuarie 2013 vederea a început să fie precară şi s-a prezentat la un control oftalmologic. Acolo a fost informată că are un nodul de natură oncologică care a împins retină şi ameninţa grav vederea, iar cu ochiul afectat nu mai poate vedea.

Familia a ajuns la capătul puterilor şi cu moralul scăzut, dar au găsit o variantă. În momentul de faţă, pe lângă tratamentul oncologic ce s-a început, există posibilitatea ca ochiul afectat să fie radiotratat, procedură recomandată de urgenţă pentru a salva vederea. Din păcate această procedură nu e posibilă în spitalele de stat deoarece aparatura este depăşită şi riscă să piardă în totalitate ochiul afectat iar acest lucru ne forţează să apelăm la privat unde procedura costă între 24.000 şi 40.000 RON.

Problema intervine aici deoarece casa de asigurări decontează doar jumătate din sumă (12.000 - 20.000 RON) şi posibilitatea de a strânge această sumă în timp util tinde spre ZERO.

Până în prezent pentru acest caz s-au făcut două bloguri pentru mediatizare şi o pagină de Facebook, în plus s-a luat legătura cu prietenii/rudele ce ar putea ajuta însă suma adunată este infimă faţă de necesarul pentru începerea imediată a radioterapiei. S-au contactat şi fundaţii însă fără posibilitatea acordării unui suport financiar.

Vă mulţumim! Doamne ajută!
Date necesare pentru cei care doresc să ajute: Potochina Elena.

Cont RON: RO04 RZBR 0000 0600 1249 8868
Deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Copou, Str. Oastei, cvartal 42, Iaşi.
SWIFT: RZBRROBU
Titular cont: Potochina Elena

Persoana contact: Elena Potochina
Tel: 0743347501
Email: rocsyka@yahoo.com

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou