Iulia Druțu trebuie să trăiască!

Ziarul Atac, 8 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
iulia-drutu-trebuie-sa-traiasca-43104-1.jpg

Iulia este o adolescentă de 15 ani pe care dacă o întâlneşti pe stradă nu ai zice că poartă cu ea o suferinţă cumplită.

Acum 2 luni Iulia a început să se simtă mai rău, obosea des şi avea permanentă nevoie de somn. La câteva zile au apărut şi primele dureri în partea dreaptă a abdomenului. Se întâmpla în ultimele zile de şcoală aşa că Iulia a aşteptat să termine anul şcolar ca să meargă la medic.
Durerile s-au accentuat aşa că Iulia a trebuit să se ducă de urgenţă la medicul ginecolog. Deşi nu era prima dată la control niciuna din ecografiile mai vechi nu arătau vreo problemă. Acum însă ovarul drept al Iuliei arăta gigant. Au urmat alte investigaţii care au arătat că este ceva foarte grav.

Medicii au hotărât să o opereze pe Iulia. Când au deschis-o au găsit acolo o tumoare de 14 cm. Au înlăturat-o împreună cu ovarul drept. După biopsie, Iulia şi părinţii ei au primit o veste groaznică. Avea una dintre cele mai grave şi rare forme de cancer ovarian: tumoare de sac Yolk.

Acest tip de cancer reapare într-un timp extrem de scurt. De fiecare dată când Iulia ovulează, corpul ei elimină şi celule canceroase care se răspândesc foarte repede în organism. Iulia a fost la un control într-o clinică specializată din Turcia unde a primit puţine şanse de viaţă dacă nu începe un tratament urgent cu chimioterapie de ultimă generaţie.

La noi în ţară nu se lucrează cu astfel de substanţe. Deşi Iulia şi-a pus deocamdată visele la păstrare, îşi doreşte să trăiască, să se facă bine şi luptă pentru asta. Numai că singură nu va reuşi. Are nevoie de oameni care să o sprijine, are nevoie de noi şi de toţi cei care pot dona pentru ea. Haideţi să fim alături de ei şi să îi dăm şansa de a trăi.

În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona (Iulia vă mulţumeşte şi pentru acest gest minunat) prin Romtelecom, formând :

0 900 900 301 - 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru românii din străinătate). Menţionaţi numele Iuliei. Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea "Iulia Druțu"

CIF 18212553:
în lei: RO05 BRDE 450S V072 9533 4500,
în Euro: RO31 BRDE 450S V237 6153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou