Iulian are nevoie de ajutor!

Ziarul Atac, 3 martie 2013, Ora 22:52

  • print
  • |
iulian-are-nevoie-de-ajutor-29662-1.jpg

Iuli... Iulică, aşa este alintat de toată lumea. Ar atrage privirea oricărui vizitator care l-ar prinde zburdând pe coridoarele secţiei de oncopediatrie; în afară de privirea părinţilor, care au plecat de mai bine de un an să lucreze în străinătate şi nu s-au mai interesat de atunci de soarta copilului...

La aproximativ 6 luni de la despărţirea aceasta forţată, în septembrie 2008, copilul s-a îmbolnăvit: tumora cerebrală ventricul IV, un diagnostic cumplit.

Singura mângâiere a copilului este bunica, o bunică a cărei implicare şi dăruire absolută este impresionantă. Bunica solicită ajutorul printr-o cerere uimitor de simplă care sună aşa: "ne-ar folosi orice lucru ce l-ar putea ajuta pe Iuli să meargă la grădiniţă (rechizite, hăinuţe...)"
Iulică finalizase tratamentul citostatic acum câteva luni, dar boala a revenit în octombrie, recidivă cerebrală... acum vor veni din nou amândoi, lunar, bunică şi nepot, la Institutul Oncologic Bucureşti, pentru a încerca iar să lupte cu boala.

Să le fim alături bunicii Liuba şi micuţului Iulică.

Bunica: Onică Liuba
Nr. Cont Bancar: RO52 RNCB 0630 1087 3614 0001 - deschis la banca BCR Tulcea pe numele Onică Liuba
Telefonul bunicii Liuba: 0746.474.014
Carmen Voiculescu (asistent social) - 0737.014.698

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou