Marian Victoraş, un copil minunat!

Ziarul Atac, 31 martie 2013, Ora 23:42

  • print
  • |
marian-victoras-un-copil-minunat-30069-1.jpg

Copiii sunt cei care ne aduc speranţă şi ne dau puterea să luptăm. Atunci când îl vezi pe Marian, atât de drăgălaş şi cu o privire blândă, nu poţi să nu te gândeşti la viaţa care îi stă înainte şi la problemele de sănătate care umbresc viitorul lui.

Hagiu Marian, are aproape 3 ani şi a fost diagnosticat cu Leucemie acută limfoblastică la începutul acestui an, în cadrul Institutului Oncologic Bucureşti - secţia Oncopediatrie, unde urmează în prezent tratament chimioterapic.

Marian mai are două surori care merg la şcoală (7 şi 13 ani) şi de ele are grijă o vecină care o mai ajută pe mama din când în când.

Copilul este internat împreună cu mama sa, Hagiu Florentina în spital. Aceasta are nevoie de ajutor "pentru creşterea şi întreţinerea copiilor, fiind mamă singură a trei copii minori". Aşa cum doamna Hagiu declară, "tatăl lui este agresiv şi nu se preocupă deloc de creşterea copiilor... M-am despărţit de el pentru a-mi proteja copiii. Nu am un loc de muncă stabil şi am o situaţie financiară deosebit de grea (doar alocaţia copiilor) şi de multe ori adormeam plângând având copiii flămânzi, deoarece nu primesc niciun fel de sprijin din partea familiei."

În mijlocul luptei de a supravieţui, de a-şi trimite copiii la şcoală şi a le asigura creşterea, a mai primit o lovitură: boala lui Marian. Pe lângă cheltuielile obişnuite ale familiei s-au adăugat şi cele legate de tratamentul efectuat la Institutul Oncologic Bucureşti, de aceea orice fel de ajutor este binevenit!

Marian, cele două surori şi mama lor pot fi ajutaţi cu: alimente (datorită tratamentului, Marian, are nevoie de un regim special, dar sunt necesare şi pentru hrana zilnică a familiei), rechizite (pentru surorile lui), haine, animale de curte sau electrocasnice care pot ajuta familia sau bani pentru costurile tratamentului şi cumpărarea celor necesare.

Pentru a-i ajuta puteţi lua legătura cu dna. Hagiu Florentina (mama) la numărul de telefon 0733.092.025 sau puteţi face donaţii în contul deschis la BCR pe numele Hagiu Florentina: RO79 RNCB 0297 1278 6795 0001

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou