MIHAIL COSTEL şi lumea întunecată în care va trăi de acum încolo!

Ziarul Atac, 10 iunie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
mihail-costel-si-lumea-intunecata-in-care-va-trai-de-acum-incolo-31457-1.jpg

Copilul are acum 1 an şi 3 luni. La vârsta de 3 luni, a fost diagnosticat cu Retinoblastom ochi drept şi operat - ENUCLEERE. Acum însă, după 1 an şi patru luni în care a fost supus unei operaţii şi chimioterapiei, s-ar putea să fie nevoie de a doua operaţie la ochiul stâng.

Copilul nu mai vede de când a fost diagnosticat prima oară. Povestea lui e atât de duioasă şi atât de tristă în acelaşi timp, pentru că nu va mai vedea nu numai lumea, ci şi pe cei care i-au dat viaţă. Costel a fost botezat în Institutul Oncologic Bucureşti de către o tânără pacientă care e bolnavă de peste 10 ani şi ea internată tot la Oncopediatrie; un gest pe care puţini l-ar fi făcut.

Între timp, Costel, are o soră pe nume Andreea în vârstă de cinci luni şi pe care nu a văzut-o şi nu s-a putut juca cu ea niciodată. Părinţii nu lucrează şi trăiesc 5 persoane (părinţii, cei doi minori şi bunicul) din alocaţia de însoţitor şi de handicap al lui Costel, din alocaţia copilului nou născut şi din pensia bunicului.

Practic se strânge o sumă foarte mică la nevoile uriaşe pe care le au tinerii părinţi şi copiii acestora abia scoşi în lume. Părinţii ar avea nevoie de pamperşi nr. 4 pentru amândoi copiii, lapte praf, alimente, multe fructe pentru o dietă sănătoasă şi hăinuţe potrivit vârstei lor.

Numărul de telefon al bunicului este 0737.585.921

Cont deschis în lei la Raiffeisen Bank pe numele Mihail Florin: RO37 RZBR 0000 0600 1550
7408

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou