Nectarie, copilul cu nume de Sfânt, are nevoie de ajutor!

Ziarul Atac, 3 iunie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
nectarie-copilul-cu-nume-de-sfant-are-nevoie-de-ajutor-31214-1.jpg

Nectarie Popescu s-a născut pe data de 06.04.2007 în comună Vidra, jud Ilfov, fiind ultimul din cei nouă copii ai familiei Gina şi Ion Popescu. Numele de Sfânt pe care îl poartă, l-a ajutat până acum să supravieţuiască unui handicap grav asociat: sindrom Down, malformaţie cardiacă congenitală şi leucemie acută limfoblastica.

Bucuria naşterii celui de-al nouălea copil, venit ca un dar de la Dumnezeu, a fost umbrită chiar din a doua zi de la naştere, părinţii aflând că cel mai mic băieţel al lor are sindromul Down, iar după alte 4 zile au aflat că are şi o malformaţie congenitală la inimă. De la început, copilul a prezentat un retard major în dezvoltare, dar speranţa şi dragostea părinţilor, a frăţiorilor şi surorilor lui l-au ajutat să spună singurul cuvânt pe care îl ştie şi îl repeat chiar şi acum la 4 ani.... MAMĂ. În 2009 a suferit la Cluj o intervenţie complicate pe cord, dar a supravieţuit miraculos.

Ca şi cum nu era suficient chinul micuţului şi al familiei, în 2010, în urma unei pneumonii, Nectarie a ajuns la Institutul Clinic Fundeni cu diagnosticul de leucemie acută limfoblastica şi de atunci urmează cure istovitoare cu citostatice. Nevoile lui Nectarie sunt multiple, iar veniturile familiei sunt insuficiente: mama nu poate lucra deoarece stă internată cu Nectarie în spital, iar tatăl se ocupă de ceilalţi copii, majoritatea dintre ei mergând la şcoală.

În spiritual credinţei şi al omeniei facem un apel la bunăvoinţa dumneavoastră, prin care vă rugăm să întindeţi o mână de ajutor pentru susţinerea acestei familii.

DONAŢIILE SE POT FACE:
CONT EURO DESCHIS LA BRD RO11BRDE441SV58682484410 pe numele POPESCU ION, tatăl
CONT RON DESCHIS LA BRD RO62BRDE441SV32188824410 pe numele POPESCU MARIA, sora
TELEFON POPESCU GINA: 0722670045, mama lui Nectarie

Vă mulţumim,
Roxana Dumitru, asistent social Asociaţia P.A.V.E.L
Primind Ajutor Viaţa Este Luminoasă

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou