O nouă provocare: lupta lui Iannys cu cancerul

Ziarul Atac, 4 noiembrie 2012, Ora 20:13

  • print
  • |
o-noua-provocare-lupta-lui-iannys-cu-cancerul-27868-1.jpg

Iannys are acum 1 an şi 4 luni , în urmă cu 10 luni a fost diagnosticat cu o formă foarte rară de cancer la ficat "HEPATOBLASTOM", a făcut 4 blocuri de chimioterapie (risc mediu) urmând să fie operat în Belgia la spitalul Saint Luc.

Cu ajutorul multor persoane care au donat, am reuşit să strângem o parte din suma pentru operaţia care a costat 25.000 euro. La întoarcerea din Belgia a mai făcut 2 blocuri de chimioterapie şi boala a intrat oarecum în remisie. La o lună de la terminarea tratamentului Iannys s-a confruntat cu o recidivă... 4 metastaze la plămâni. Am reluat tratamentul cu citostatice şi a mai făcut 8 blocuri de chimioterapie (risc înalt).

În acest moment are o metastază şi un nodul la plămâni, iar cea mai bună soluţie este operaţia. Aceasta constă în rezecţia unei părţi al plămânului pe care se află metastaza şi extirparea nodulului existent.

Am luat hotărârea ca această operaţie să o facem tot în Belgia, deoarece se fac mult mai multe operaţii de acest gen decât la noi în ţară şi şansele de reuşită sunt foarte mari din acest motiv.

Termenul limită pentru a efectua operaţia este de maxim 4 săptămâni din acest moment, altfel va trebui să ne întoarcem la chimioterapie şi se mai amânăm cu câteva luni având în vedere că se apropie şi Crăciunul, asta însemnând mai multe blocuri de chimioterapie.

Fiecare bloc de chimioterapie prezintă un risc foarte mare pentru Iannys care a ajuns deja la 14 blocuri de citostatice. Am început să demarăm pregătirile pentru operaţie, în sensul că am trimis e-mail la spitalul Saint Luc, urmează să trimitem actele medicale şi cd-urile cu rezultatele tomograf, urmând programarea la operaţie. Sperăm că în câteva zile să avem data programării.

Din câte ştim costul operaţiei este în jur de 10.000 euro , dar această sumă se poate modifica în funcţie de dificultatea procedurii. Dacă există persoane care au posibilitatea să ne ajute să strângem această sumă cât mai repede conturile au rămas aceleaşi:

Cont lei:
RO72BTRL06701201G37927XX Banca Transilvania , B-dul muncii Cluj Napoca

Cont Euro:
RO47BTRL06704201G37927XX Banca Transilvania , B-dul Eroilor nr 36 Cluj Napoca

SWIFT: BTRL RO22
Conturile sunt deschise pe numele Rusu Andreea (cu menţiunea PENTRU IANNYS)

Pentru orice informaţie ne găsiţi la numerele de telefon: Andreea Rusu - 0746011230, e-mail: rusu.andreea1983@yahoo.com si Şerban Rusu - 0745012382, e-mail: rusu.serban1974@yahoo.com

Sperăm că în decembrie când se împlineşte 1 an de la diagnosticarea lui Iannys cu cancer să sărbătorim cu o reuşită!

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou