Părinţii lui Cezar Paul nu mai fac faţă cheltuielilor, vă roagă să-i ajutaţi!

Ziarul Atac, 17 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
parintii-lui-cezar-paul-nu-mai-fac-fata-cheltuielilor-va-roaga-sa-i-ajutati-38147-1.jpg

Cezar Paul Butescu s-a născut pe data de 8 ianuarie 2001 în comuna Agapia, în acel minunat colţ de răi, cu case frumoase şi oameni harnici. Este mezinul familiei, venit cu mare bucurie după cele două fete mai mari.

Băiatul a crescut mare şi frumos şi niciun nor nu întuneca cerul albastru pe care el îl vedea în plimbările cu tatăl lui prin pădure... ar fi vrut să se facă tâmplar cum e tatăl său, ar fi vrut să se facă şi profesor de matematică, cum e sora lui... acum vrea doar să se facă bine, căci boala i-a răpit tot ce avea mai drag... casă, şcoală, prezența surorilor, plimbările prin pădure, colegii de şcoală... şi l-a aruncat pe un pat de spital, departe de tot ce îi este drag!

De 4 luni băiatul stă în spital cu mama şi tata, care fac cu schimbul, unul aleargă după ce-i trebuie copilului, căci îi trebuie multe şi altul stă cu el şi-l veghează zi de zi, oră de oră, minut de minut... lui Cezar i s-a depistat leucemie acută limfoblastică cu risc crescut, după 4 luni de investigaţii, analize şi puncţii.

Această boală grea a venit peste diagnosticul de insuficienţă hepatică pus încă din 2011 în spitalul din Târgu Neamţ... copilul a fost internat şi la Iaşi, apoi la Grigore Alexandrescu, Victor Babeş, ajungând în cele din urmă la Fundeni.

Tatăl lui Alexandru susţine că în patru luni a cheltuit peste 8600 de lei pe medicamente şi analize, bani munciţi cu trudă sau împrumutaţi... acum sunt total depăşiţi, nu mai au niciun ban, iar nevoile copilului sunt foarte mari, tratamentul pentru insuficienţă hepatică şi pentru alimente de regim necesitând cam 2000 de lei.

Situaţia este foarte delicată şi copilul are nevoie de acest tratament, căci ficatul, bolnav fiind, trebuie să facă faţă şi tratamentelor cu citostatice pentru leucemie, tratament ce deocamdată este asigurat în spital.

Situaţia medicală a copilului este foarte complicată şi părinţii au nevoie de sprijin pentru că fiul lor să poată depăşi această perioadă critică. Vă rugăm să susţineţi această familie atât de greu încercată.

Vă punem la dispoziţie telefonul tatălui, Butescu Alexandru, tel. 0754.398.832 şi contul acestuia, deschis la BCR pe numele Butescu Alexandru:
Cont RO29 RNCB 0297 1387 7757 0001 în lei

Asistent social Roxana Dumitru

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou