Pentru Ana Coman fiecare zi este o bătălie cu siondromul RASMUSSEN

Ziarul Atac, 6 octombrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
pentru-ana-coman-fiecare-zi-este-o-batalie-cu-siondromul-rasmussen-43790-1.jpg

Ana are 5 ani şi este o eroină. Îi plac super-eroii şi şi-a însuşit din calităţile lor. Este un copil minunat care te cucereşte cu zâmbetul cald şi dorinţa de a trăi.

Drama ei a început acum 2 ani când în concediul de la mare, Ana a făcut prima criză de epilepsie. Nimic atât de grav încât să o ducă de urgenţă la spital. Îndată ce au venit acasă de la mare, Ana a mai făcut o criză, de data aceasta una mai agresivă. Mami a dus-o de urgenţă la spital.

După o serie de teste, medicii au diagnosticat-o cu epilepsie. Ana a început tratamentul cu medicaţia specifică. Rezultatele întârziau să apară. Medicii au încercat toate antieplilepticele posibile. RMN-ul ieşea bine, aşa că nu se mai ştia de ce Ana nu era mai bine şi de ce crizele de epilepsie reveneau. A trecut timpul şi acum câteva luni Ana a început să se simtă din ce în ce mai rău....mâna dreaptă începuse să îşi piardă din putere... Au mers de urgenţă din nou la medic.

Un nou RMN le-a fost recomandat. Aici au ieşit deja modificări. Şi tot după acest RMN a fost diagnosticată cu Sindrom Rasmussen. O boală rară, cumplită şi care inflamează jumătate din emisfera cerebrală atât de tare încât organismul nu poate rezista. Ana este din ce în ce mai rău, mersul şi orice activitate motorie îşi pierde din neuroni, se atrofiază. Dacă nu se intervine la timp, nu există şanse de supravieţuire. Deja este târziu pentru Ana şi operaţia de extirpare a jumătăţii creierului se poate face în afara ţării doar.

Sperăm să fie decontată şi sperăm ca Ana să reuşească cu ajutorul nostru să strângă suma de care are nevoie pentru investigaţiile pre-operatorii. Acestea vor simula operaţia la care ea va fi supusă şi costă în jur de 35 000 de euro. O sumă mult prea mare pentru ei.
Ana va pleca în Noiembrie în Germania. Până atunci, trebuie să strângă banii de care are nevoie. Daţi pentru ea un sms de 2 euro la numărul 8848 şi fiţi şansa ei la viaţă.

Suma alocată cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţelele Telekom România Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona (Ana vă mulţumeşte şi pentru acest gest minunat) prin Telekom România, telefonie fixă, formând:
0 900 900 301 - 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel

*Nu se percepe TVA.
Prin PayPal (pentru românii din străinătate). Menţionaţi numele copilului. Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea "Ana Coman"

CIF 18212553:

în lei: RO05 BRDE 450S V072 9533 4500,
în Euro: RO31 BRDE 450S V237 6153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou