Raluca are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul

Ziarul Atac, 13 ianuarie 2013, Ora 21:54

  • print
  • |
raluca-are-nevoie-de-ajutor-pentru-a-invinge-cancerul-28748-1.jpg

Sîrbu Andreea Raluca este o tânără de numai 24 de ani, cu un zâmbet de-a dreptul molipsitor, care până nu de mult avea mereu pregătită o glumă sau o vorbă bună pentru oricine.

Acum nu mai are curaj nici să spere la o minune... Până în urmă cu un an, a avut-o alături pe mama ei, o femeie blândă, care ar fi mutat şi munţii din loc pentru unicul său copil.

Diagnostic necruţător: cancer pulmonar

"Îngerul meu", aşa îi spune ea mamei care s-a stins anul trecut, după o luptă aprigă cu cancerul, iar această boală perfidă parcă ţine morţiş să-i dea din nou viaţa peste cap Ralucăi.

La jumătatea lunii noiembrie, după o tuse urâtă care nu-i dădea pace, a ajuns la Urgenţă, în cadrul Spitalului Clinic Judeţean nr. 1 din Craiova. Din cauza stării grave şi pentru că ajunsese să scuipe sânge, medicii au supus-o unui examen RMN. A urmat o biopsie, care le-a confirmat specialiştilor bănuielile - tumoră mediastino - pulmonară stângă. Pe scurt, cancer pulmonar.

Diagnosticul dur a căzut ca un trăsnet pentru tânăra care abia prindea curaj să o ia din nou de la capăt. Ralucăi i-a fost dat să mai trăiască încă o dată suferinţa greu de imaginat prin care a trecut alături de mama ei. Acum a început o luptă cu propria-i viaţă, o luptă din care ea trebuie să iasă învingătoare.

Singurul sprijin financiar pe care îl are este pensia bunicului, şi el bătrân şi bolnav, din care se descurcă cu greu să achite dările lunare. Tânăra are nevoie de tratament de specialitate, care este costisitor şi pe care nu şi-l poate permite.

Raluca are nevoie de noi acum să poată merge mai departe. Are nevoie de o speranţă! Pentru mulţi dintre noi, viaţa este ceva obişnuit, însă, pentru ea, mereu a fost o luptă. Oamenii cu suflet care vor să o ajute să urmeze tratamentul împotriva cancerului pulmonar cu care a fost diagnosticată o pot face donând o sumă de bani, oricât ar fi aceasta de mică, în unul dintre conturile de mai jos:

Titular: Sîrbu Andreea Raluca
Sucursala BCR Craiova

RO41RNCB0134095055660001 (LEI)

RO14RNCB0134095055660002 (USD)

Telefon: 0763.660.869

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou