S-o ajutăm pe Sofia să devină om!

Ziarul Atac, 2 septembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
s-o-ajutam-pe-sofia-sa-devina-om-33804-1.jpg

Dragi cititori,
Mi-a ajuns în atenţie un alt caz umanitar. Cel al Sofiei, fetiţa de de 2 ani şi 4 luni ce încă de la naştere a fost diagnosticată cu epilepsie şi se luptă cu o boală genetică nediagnosticată încă. Diagnosticarea unei boli genetice este anevoioasă şi costă bani. Legislaţia însă nu acoperă astfel de costuri. Însă există speranţe pentru a fi un copil normal dacă se află un diagnostic corect.
Părinţii au nevoie în acest moment de ajutor financiar pentru că încă nu are diagnostic corect. Au nevoie să strângă 3000 euro, pentru moment. Am ataşat şi mai multe detalii despre caz mai jos.

Câteva simptome:
1. Hipotonie centrală severă - nu deţine controlul capului, nu stă în şezut, nu există o mişcare controlată şi coerentă a mâinilor şi picioarelor.
2. Întârziere a dezvoltării mentale - nu vorbeşte, gângureşte, a început să urmărească cu privirea, să fie atentă, nu este atrasă de jucării sau alte obiecte.
3. Epilepsie - momentan controlată parţial medicamentos.

Aşa că vă rog să o ajutăm şi pe Sofia! Sunt sigură că putem găsi o sumă cât de mică, ce cu siguranţă îi va ajuta. Dar din dar se va face!
Mama Sofiei, spune într-o adresă către instituţiile publice:

"Eu am încredere că această situaţie poate fi rezolvată într-un fel la nivelul statului român, refuz să cred că într-adevăr legea este făcută astfel încât pe cei care nu pot investigaţi în ţara să îi condamne pur şi simplu la moarte.

Eu îmi iubesc copilul foarte mult şi cred că poate fi tratat, şi recuperat poate până la nivelul unui copil normal. Vă mulţumesc din suflet că aţi avut răbdarea să citiţi acest document şi sper că am fost destul de la obiect".

Vă rog să încercăm cu ce putem să ajutăm şi acest caz! Ignorându-l nu o va ajuta pe această mamă să aibă un copil normal. Nu este acesta cea mai arzătoare dorinţă a unui părinte?!

Donaţii se pot face la, Anghel Mihaela, Banca Transilvania, Sucursala Agenţia Sebastian Bucureşti, cont în lei - RO54 BTRL 0640 1201 J191 22XX

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou