Să-l ajutăm pe Andrei!

Ziarul Atac, 24 iunie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
sa-l-ajutam-pe-andrei-31906-1.jpg

Andrei Pirlogeanu este un copil în vârstă de 13 ani, care a fost diagnosticat în 2009 cu o tumoră destul de rară pe creier, însă din fericire este operabilă. Diagnosticul este: Hamartom de tuber cinereum.

După îndelungi căutări şi investigaţii, părinţii au găsit sprijin la o clinică din Turcia (deoarece în România nu poate fi operat) care le-a dat şanse reale de reuşită şi recuperare. Ne dorim să reuşim împreună să îi ajutăm pe părinţii lui Andrei să strângă suma de 20.000 Euro necesară pentru ca el să se poată bucura de copilărie şi de viaţă.

Orice sprijin menit să îi faciliteze lui Andrei operaţia salvatoare poate însemna enorm pentru familie!

Cei care doresc să acorde sprijin financiar, o pot face în conturile de mai jos, deschise pe numele lui Gheorghe Pirlogeanu, tatăl lui Andrei.

1. Cont în Euro: RO49 BPOS 7101 0070 029E UR01 pe numele Gheoghe Pirlogeanu la BANCPOST sucursala Titan

2. Cont în Lei : RO17 BPOS 7101 0070 029R ON01 pe numele Gheorghe Pirlogeanu la BANCPOST sucursala Titan
De asemenea dacă aveţi posibilitatea, pentru PFA sau persoane juridice, se pot face donaţii prin încheierea unui contract de sponsorizare cu asociaţia care sprijină, pentru acest caz. Suma donată va fi redirecţionată către familie, pentru operaţia lui Andrei. Aceste sponsorizări se vor deduce din impozitul pe profit la sfârşit de an. - 20% din impozitul pe profit sau 3 la mie din cifra de afaceri.

Cu speranţă şi credinţă, mulţumim tuturor celor care au posibilitate să ajute!

Vă stăm cu drag la dispoziţie pentru orice întrebări, documente necesare sau clarificări, la numărul de telefon 0729478081

Tatăl lui Andrei.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou