Să o ajutăm pe Georgiana!

Ziarul Atac, 17 februarie 2013, Ora 21:55

  • print
  • |
sa-o-ajutam-pe-georgiana-29435-1.jpg

Georgiana Călin e o copilă de 13 ani din Roşiorii de Vede, Jud. Teleorman, care de şase luni a spus stop copilăriei. Boala nu îi mai permite să se ridice din pat.

Georgiana e o fetiţă pe care soarta nu a răsfăţat-o deloc! Părinţii ei s-au despărţit când ea avea trei anişori, iar mama ei s-a zbătut tot timpul să o întreţină. Micuţa a rămas în grija bunicii. Prima lovitură a primit-o acum trei ani, atunci când i-a murit mama, răpusă de cancer.

Victoria, bunica sa, pentru a-i mai alina puţin durerea, a trimis-o în vacanţă, în Spania la un verişor. "Am vrut să se mai distreze şi ea! Într-o zi, acolo a făcut pareză pe partea stângă şi a ajuns la un spital din Spania. În urma analizelor i s-a pus diagnosticul de tumora cerebrală, cu metastaze medulare. Am adus-o în ţară şi ne-am internat la institutul Oncologic Bucureşti".

Cu greu o poţi privi pe Georgiana în ochi. E un copil atât de trist şi de tăcut, care parcă nici durerea nu vrea să şi-o strige! Îşi iubeşte bunica enorm şi când îi vede lacrimile, găseşte puterea de a o încuraja. "Buni, eu voi fi lângă tine, nu te voi părăsi ca mami!", sunt vorbe care îi zdrobesc sufletul femeii.

Victoria mai avea un an până la pensie, atunci când Georgiana s-a îmbolnăvit. Nu a mai putut lucra, iar acum nu au niciun venit. Georgiana are nevoie de pampers (nr. 2 sau M adulţi), de mâncare, de haine şi bani pentru a lupta cu boala.

Numai împreună putem salva încă un copil! Dacă vreţi să o sprijiniţi, depuneţi bani pe numele bunicii!

CONT LEI: RO79 RNCB 0297 0240 8183 0001
CONT EURO: RO52 RNCB 0297 0240 8183 0002 (Conturi deschise la BCR, TITULAR: TOMA VICTORIA - 0720.610.483)

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou