Salvează o viaţă! Ajută un copil să se bucure de mama lui

Ziarul Atac, 1 iulie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
salveaza-o-viata-ajuta-un-copil-sa-se-bucure-de-mama-lui-32111-1.jpg

Mihaela Blaga este o mamă de 35 de ani, din Hârşova, pentru care suferinţa pare că nu se mai termină.

Povestea Mihaelei, mămica unui băieţel minunat de doar 8 ani şi soţia unui om cum rar întâlneşti, a început acum aproximativ 5 ani, când după două operaţii la sâni a suportat o nouă intervenţie chirurgicală la cap, suferind de o tumoare cerebrală. Rezultatele operaţiei însă nu au fost excelente motiv pentru care a fost obligată să meargă la o clină în Turcia unde timp de 6 săptămânii a făcut radioterapie. Ulterior, timp de 5 ani de zile a urmat un tratament medicamentos, anual mergând la control. Rezultatele analizelor mergeau spre vindecare, urmând ca la sfârşitul acestor 5 ani de tratament şi spitale să fie complet recuperată.

Anul acesta s-au împlinit 5 ani însă, necazul a continuat. În urma unei vizite la un spital din Turcia, unde a ajuns la urgenţă din cauza unor crize foarte puternice, Mihaela a fost diagnosticată cu metastază cerebrală urmând să fie din nou operată. Pentru această a doua operaţie la cap, Mihaela are nevoie de 35 000 de euro. Post operaţie, urmează să facă iar radioterapie.

Timpul foarte scurt şi banii neprietenoşi au agravat situaţia. De aceea, am demarat o campanie umanitară - "Salvează o mamă. Ajută un copil să se bucure de mama lui", apelând la ajutorul prietenilor şi oamenilor cu suflet mare, în speranţa că împreună vom învinge boala şi vom reuşi să oprim în loc timpul pentru a strânge bănuţii de care avem nevoie.

S-au alăturat campaniei câţiva artişti. Despre implicarea lor voi reveni în scurt timp cu informaţii. Beneficiem şi de sprijinul Fundaţiei M.A.M.E, cărora le mulţumim pe această cale pentru toată implicarea de care au dat dovadă.

Pentru mai multe informaţii despre donaţii puteţi accesa pagina de facebook a Mihaelei https://www.facebook.com/salveaza sau puteţi suna la numărul de telefon 0767239490, Nicoleta Chiriţă.

Nr. conturilor în care puteţi face donaţii:

În ron,
RO29 BRDE 140S V430 1971 1400 deschis la BRD
RO57 RZBR 0000 0600 0377 0242 deschis la Raiffeisen Bank

În euro,
RO55 BRDE 140S V234 7951 1400 cod SWIFT BRDE RO BU XXX (pentru transferuri bancare)

Vă mulţumesc,
N. Chiriţă

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou