Se clatină scaunul şefului DGA Iaşi, Gabriel Coman

Ziarul Atac, 10 iunie 2012, Ora 23:49

  • print
  • |
se-clatina-scaunul-sefului-dga-iasi-gabriel-coman-26419-1.jpg

SCRISOARE DESCHISĂ

 

Către Primul Ministru al României

Către Ministrul Administraţiei şi Internelor

 

 

Stimate domnule Prim Ministru,

Stimate domnule Ministru al Administraţiei şi Internelor

 

 

          Am să încep prin a-mi cere scuze că nu semnez această scrisoare cu numele întreg dar, după episodul „ieşi afară javră ordinară” puţini dintre noi mai au curajul de a-şi declina identitatea atunci când au de sesizat o anumită chestiune. O ţară întreagă a fost martora modului în care preşedintele republicii a luat act de protestul îndreptăţit al reprezentanţilor noştri: au fost daţi afară, schimbaţi din funcţii şi urmăriţi până la al şaptelea neam.

          În fine, subiectul scrisorii de faţă este altul. Supun atenţiei dumneavoastră un caz despre care s-ar putea să nu aveţi cunoştinţă. Este vorba de şeful DGA Iasi, domnul comisar de poliţie Gabriel Coman. Acest personaj, fost coleg de academie cu domnul Liviu Popa (care dealtfel l-a şi aşezat în funcţia actuală acum doi ani de zile), a fost ofiţer în cadrul DNA. În această calitate, domnul Gabriel Coman s-a remarcat atât de intens încât şefii lui de atunci l-a ars la calificative şi l-a pus pe liber. Printre performanţele fostului ofiţer DNA Gabriel Coman se numără desconspirarea unui flagrant la Vaslui precum şi o anume „neutralitate binevoitoare” într-o serie de pricini în care erau amestecaţi oameni influenţi din judeţ. Dealtfel, aceste informaţii au mai fost vehiculate în presă scrisa.

          Pentru aceste „performanţe profesionale”, fostul şef al Poliţiei Române, sluga obedienta a  preşedintelui ( domnul Liviu Popa ) l-a promovat pe domnul Gabriel Coman în funcţia de şef al DGA Iasi.

          Credeţi, domnule Prim Ministru şi domnule Ministru al Administraţiei şi Internelor, că dacă l-aţi schimbat pe Liviu Popa dar aţi lăsat în funcţie oamenii de teapa lui, aţi rezolvat problema ?

          Circula un zvon prin targ ca tocmai saptamana ce a trecut, la DGA Iasi, au descalecat  niscai ofiteri superiori de la Bucuresti care au scormonit prin dosare.

          Astfel de lucruri nu se intampla in fiecare zi si ma intreb despre ce o fi vorba. S-a apucat domnul ministru Ioan Rus de facut curatenie si la nivelele inferioare al esaloanelor ministerului? Daca da, sa stiti ca merita tot efortul.

          Cu scuzele de rigoare pentru îndrăzneala de a mă adresa dumneavoastră pe această cale, mă întreb , si va intreb domnule ministru de interne: Nu ar trebui să alegeţi altă deviză pentru DGA? „Integritate pentru credibilitate” se pare ca nu mai este CREDIBILĂ!

 

Agent şef de poliţie,

M.R.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou