Sunt Sorin, am 13 ani, leucemia a revenit, am nevoie de ajutor!

Ziarul Atac, 5 august 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
sunt-sorin-am-13-ani-leucemia-a-revenit-am-nevoie-de-ajutor-33032-1.jpg

Pe data de 20 august 2009 Sorin Florin Bengulescu, din Ştefăneşti, a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. Băieţelul, care acum va împlini 13 anişori, s-a ambiţionat să trăiască.

N-a fost niciodată singur în această cumplită luptă cu moartea. În primul rând alături, stând cu băiatul în spital, i-a fost bunica, care a dormit cu lunile pe scaun sau cu Sorin în pat, doar să nu-l lase singur, apoi mămica şi frăţiorii, căci Sorin mai are doi fraţi, Denis şi Valentin de 12 şi 14 ani. Bunica a fost cea care a plâns când îi era băiatului rău sau a zâmbit fericită când băiatul se simţea mai bine. Anii au trecut cu emoţii, cu luni de spitalizare, cu perfuzii şi puncţii, cu durere multă... Grija bunicii s-a împărţit mereu între nepoţii de acasă, crescuţi fără tată, doar de mama lor Ionela Geambei (fiica doamnei Geambei) şi cel bolnăvior din spital, dar nu a renunţat niciodată la luptă.

Când i s-a spus că boala este în remisie, plutea, nu mai putea de bucurie, rugăciunile fuseseră ascultate, suferinţa..."ducă-se pe pustii"... dar boala a mai lovit o dată şi încă o dată, copilul făcând recădere şi acum este într-o fază atât de grea încât fără transplant nu va supravieţui. Transplantul se realizează în România de către doamna doctor Anca Colita, de la donator neînrudit, găsit prin programul donatorilor onorifici, lucrul acesta putând fi acum posibil şi în România.

Colegii lui Sorin au scris un mesaj emoţionant care ne îndeamnă să-l susţinem pe colegul lor, pe care îl iubesc şi îl aşteaptă înapoi la şcoală:
"O minune de copil -Sorin Bengulescu, elev în clasa I B - are nevoie de sprijinul nostru moral şi material! Suferă de o boală cumplită (leucemie), care-l ţine departe de băncile şcolii. Deşi bolnav, a început cursurile clasei I cu multă hotărâre şi ambiţie, terminând cu brio semestrul I. Dar boala, perfidă, îl trimite din nou pe patul de spital... îl ţintuieşte acolo... Numai gândul la durerile prin care trece Sorin ne sfâşie sufletul! Ne rugăm din toată inima pentru el, să îl ajute Dumnezeu să scape de această boală infernală! Îl aşteptăm din nou la şcoală cât mai curînd! Vrem să îl vedem alergând pe holurile şcolii, printre noi!"

Dacă ei pot, putem şi noi! Noi toţi cei care avem sau nu avem copii şi care ne înfiorăm în faţa acestei cumplite boli care poate fura viaţa unui copil. Sorinel va intra în transplant în septembrie şi până atunci trebuie să fie pregătită "lista de transplant". Spitalul încearcă să acopere o parte, asociaţia PAVEL o parte, dar lista e lungă, toate sunt scumpe şi familia lui Sorinel NU ARE BANI! Apoi mai este perioada de după transplant, când iar e nevoie de bani, când pentru recuperare, pe lângă actul medical, mai are nevoie de medicamente specifice, alimentaţie specială şi multe altele (vă voi informa imediat ce trecem de etapa transplantului)


Vă rog să o ajutaţi pe bunica lui Sorinel să strângă bănuţi, să acopere tot ce are nevoie pentru ca nepotul ei să poată intra în transplant. Suma de care are nevoie este de 1000 lei, acum, urgent!

Contul pentru donaţii, deschis pe numele: Geambei Ionela Valentina - BRD Piteşti
RO65 BRDE 030S V025 3317 0300 - RON
RO80 BRDE 030S V147 7427 0300 - EUR

Telefon bunica lui Sorinel: 0745.535.398

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou