Tiberiu Niță va învinge cancerul cerebral cu ajutorul nostru!

Ziarul Atac, 1 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
tiberiu-nita-va-invinge-cancerul-cerebral-cu-ajutorul-nostru-42922-1.jpg

Tibi, aşa cum îl alintă toată lumea, are 8 ani şi este în clasa a II-a la liceul " Mihai Eminescu" din Bucureşti.

Îi place şcoala şi este unul dintre cei mai buni elevi. Are două surori mai mari cu care face teme şi de la care învaţă multe lucruri. Acum 4 luni însă, lumea lui perfectă şi frumoasă s-a transformat brusc în disperare.

O stare de rău combinată cu dureri de cap puternice şi vărsături l-au dus pe Tibi la camera de gardă a spitalului "Grigore Alexandrescu". Aici medicii, după câteva ore de investigaţii, au suspectat că puştiul are ceva mult mai grav decât pare. Aşa că l-au trimis a doua zi la spitalul "Bagdasar - Arseni" pentru RMN. Din acel moment viaţa lui Tibi a luat o altă întorsătură. Avea o tumoare cerebrală extrem de mare. A intrat în operaţie în câteva zile, cu şanse zero de supravieţuire.

După 13 ore însă a învins şi medicii au reuşit să îi scoată o mare parte din tumoare. Între timp au început şi chinuitoarele şedinţe de chimioterapie. Tibi era atât de speriat încât doar când vedea asistentele intrând în salon începea să ţipe şi să plângă. O durere inimaginabilă pentru el şi pentru mama lui. Şi parcă totul mergea şi mai rău, la următorul tomograf s-a observat că resturile tumorale ale lui Tibi erau mult mai mari decât au crezut medicii atunci când l-au operat. Aşa că puştiul nostru a intrat din nou în sala de operaţie, de data aceasta cu şanse mai mari de viaţă. După 6 ore a ieşit învingător şi de aici.

O luptă grea pentru că operaţia, ca orice operaţie pe creier, a lăsat urmări. Tibi nu mai vorbea bine, nu mai vedea cu un ochi. Dar cu multă recuperare şi-a revenit. Problema lui majoră însă încă există. Mai are de luptat până când va scăpa de boala cumplită. Au mai rămas câteva resturi tumorale care nu mai pot fi îndepărtate prin operaţie.

Tibi ar paraliza dacă medicii ar intra atât de adânc cu bisturiul. Are o şansă mare să se vindece. 35 de şedinţe de radioterapie pe care le poate face numai într-o clinică specializată din Turcia. Şedinţe care costă peste 20 000 de euro. O sumă enormă pentru părinţii lui Tibi. Şi este singura lui şansă de a trăi. Fiecare ajutor contează, fiecare leu, fiecare SMS pe care Tiberiu îl primeşte la numărul 8848 vor fi şansa lui la viaţă.

În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona (Tibi vă mulţumeşte şi pentru acest gest minunat) prin Romtelecom, formând:

0 900 900 301 - 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru românii din străinătate). Menţionaţi numele copilului.
Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea "Tiberiu Niță".
CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou