Tudor Buculescu vrea să se bucure de o viaţă normală

Ziarul Atac, 22 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
tudor-buculescu-vrea-sa-se-bucure-de-o-viata-normala-43449-1.jpg

El este Tudor. Are acum 3 ani şi este atât de iubit încât zâmbeşte mereu. A venit pe lume luptându-se cu toate puterile. După zeci de ore de travaliu, puiul de om avea şanse zero de viaţă.

Aici începe drama lui şi a părinţilor lui. Plini de spaimă şi suferinţă s-au rugat ca Tudor să trăiască. A stat zile întregi conectat la aparate. Dar Dumnezeu le-a auzit rugile şi în ziua în care a fost botezat el a respirat pentru prima dată singur. Apăreau primele speranţe pentru Tudor. Deşi din cauza asfixierii de la naştere, Tudor a dezvoltat grave complicaţii neuromotorii, el dădea semne că e un învingător.

Nopţi la rând petrecute în spitale şi drumuri către cei mai buni neurologi din ţară şi din străinătate. Au urmat şi câteva intervenţii chirurgicale grele pe care Tudor le-a trecut cu bine. Progresele sunt mici, dar există. În fiecare zi merge la kinetoterapie, logopedie, psiholog şi reuşeşte peste toate să zâmbească, să le dea părinţilor speranţa şi puterea de a merge mai departe.

Terapiile lui zilnice de logopedie și kinetoterapie costă lunar 4.000 de lei. Cu toate aceste terapii, Tudor nu stă în funduleț, nici măcar capul nu îl susține bine, iar din cauza spasticității foarte pronunțate, șoldurile i s-au dislocat complet.

Pentru a putea continua aceste exerciții este necesară o operație care poate fi efectuată în Turcia, dar care costă între 50.000 și 70.000 de dolari, în funcție de complicațiile care ar putea apărea... După operație, băiețelul va sta 2 luni în aparat ghipsat, această operație fiind singura șansă de a învăța să stea în șezut şi poate de a merge.

Pe lângă costurile acestei operații, medicii au precizat că este necesară montarea unei pompe direct pe nervii de pe coloană, pompă ce va comunica cu creierul, însă montarea acesteia costă la rândul ei 20.000 de euro.

Tudor însă demonstrează în fiecare secundă că vrea să trăiască şi iubirea părinţilor lui îi vor aduce în continuare progrese. Ca să ajungă în Turcia şi să facă intervenţia de care are nevoie trebuie să îl ajutăm. Un SMS de 2 euro la numărul 8848 îi este vital. Sau dacă aveţi posibilitatea să faceţi donaţii mai mari o puteţi face în conturile Fundaţiei pe numele copilului. Salvăm împreună o viaţă.

Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.
În reţelele Telekom România Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.
Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona (Tudor vă mulţumeşte şi pentru acest gest minunat) prin Telekom România, telefonie fixă, formând:
0 900 900 301 - 10 euro/apel
0 900 900 303 - 3 euro/apel
0 900 900 305 - 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru românii din străinătate). Menţionaţi numele copilului.
Sau direct, în contul Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea "Tudor Buculescu"
CIF 18212553:

în lei: RO05 BRDE 450S V072 9533 4500,
în Euro: RO31 BRDE 450S V237 6153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou