Viaţa Danielei – o dramă. Întinde-i o mână de ajutor!

Ziarul Atac, 16 septembrie 2013, Ora 11:20

  • print
  • |
viata-danielei-o-drama-intinde-i-o-mana-de-ajutor-34201-1.jpg

Ea este Daniela,o fetiţă de 9 ani care la vârsta de 6 luni în urma unei injecţii administrate greşit a rămas paralizată şi suferă de un handicap de gradul I. Am cunoscut-o în spitalul clinic de urgenţă Arad, secţia de pediatrie II alături de bunica sa.

Trecutul ei este unul tragic, în adevăratul sens al cuvântului. Mama ei este decedată de 6 ani, iar tatăl este închis în penitenciar deoarece după decesul mamei, acesta a luat-o pe căi greşite, lăsând-o în grija bunicii.

Bunica este pensionară, văduvă şi mai are încă 3 copii de crescut (fraţii Danielei). Datorită vârstei înaintate, bunica nu prea are puterea, nici materială nici fizică să suporte tratamentul de care are nevoie Daniela. Din spusele bunicii, cu ajutorul unui tratament şi a unui program stabilit, Daniela ar avea şanse să se recupereze în proporţie de 60%. Aşa că ideea me este următoarea: să încercăm să o ajutăm pe Daniela, fiecare cum putem, cu o jucărie, cu o hăinuţă, cu bani (oricât putem, chiar şi cu 1leu) sau măcar cu o vizită.

Chiar dacă nu ne cunoaşte este necesar să simtă că cineva o iubeşte şi se gândeşte la ea. Poate uni dintre noi avem cunoştiinţe sau membri din familie care lucrează în domeniul medical şi o poate ajuta cu unele sfaturi încotro să meargă cu Daniela, ce drum să urmeze. Fiecare dintre noi suntem părinţi, avem nepoţi sau avem un vecin care are un copil.

Daniela nu are şanse de vindecare completă, dar are o şansă pe care NOI TOŢI, punând mână de la mână o putem ajuta, indiferent cu ce anume. Este un suflet de copil care nu se poate apăra, nu se poate descurca singură. Este un copil care are poftă de viaţă mai mult poate decât unul normal, fără probleme. Este un suflet inocent care ARE NEVOIE DE NOI TOŢI ÎMPREUNĂ.

NU STA DEOPARTE, IMPLICĂ-TE, PREŢUIEŞTE VIAŢA!
Date contact: 0741.961.589, 0743.380.151
Email: ionutrak@yahoo.com

Cu drag,
Ionuţ Roman

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou