Viaţa unui copil singur și bolnav

Ziarul Atac, 29 septembrie 2014, Ora 14:56

  • print
  • |
viata-unui-copil-singur-si-bolnav-43644-1.jpg

Dobre Alina Gina are 10 ani, i-a împlinit pe data de 25.08.2014 şi locuieşte în comuna Modelu, sat Modelu, str. Răsăritului nr. 43, jud. Călăraşi.

Lunar vine la Institutul Clinic Fundeni, deoarece are purpură trombocitopenică imună, un sindrom clinic datorat reducerii numărului de trombocite circulante, care se manifestă prin tendinţa la sângerări, apariţia spontană de hematoame şi echimoze. Purpura este o afecţiune periculoasă prin comorbiditatea asociată ei, hemoragia fiind principala cauză de boală gravă sau chiar deces.

De mică venea în fiecare lună la spital pentru analize şi tratament însoţită de mămica ei, dar de doi ani vine cu bunica, căci mămica ei a murit în martie 2012. A rămas cu tăticul, care este ajutat de bunica în creşterea şi educarea fetiţei, el muncind din greu să nu-i lipsească nimic copilului.
Acum nu mai are servici, dar lucrează cu ziua şi pentru câţiva lei, doar să aducă o pâine acasă la copil. Bunica se împarte între această nepoţică şi o alta, foarte bolnavă şi ea (la 12 ani are arsuri pe tot obdomenul, ca urmare a unui accident).

Tăticul fetiţei ne-a solicitat sprijin pentru a putea trimite copilul la şcoală, deoarece nu are bani pentru cele necesare şi solicită susţinere pentru cumpărarea lemnelor, în suma de 1000 de lei.

Dacă doriţi să sprijiniţi această familie, vă punem la dispoziţie contul în care se pot face donaţii şi telefonul tatălui.

Contul este deschis la BCR şi are numărul: RO43 RNCB 0702 0374 0434 0001 pe numele DOBRE VALENTIN (tatăl), iar numărul de telefon este 0720.615.949.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou