Best Dental

VICEPRIMARUL CERCEL FLORIAN - UN IPOCHIMEN PLIN DE VENIN

Ziarul Atac, 5 iunie 2011, Ora 23:42

  • print
  • |
Comentarii

Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Atac.

3 comentarii

Abrudan, 31 octombrie 2015 10:23

Şi totuşi Ţone a ajuns primar.....şi ce primar......Vai de soarta noastră cu aşa alegători!

doctor, 7 mai 2012 17:16

Uraaaaaa cat sunteti de fraieri astia care-l pupati in fund pe cercel ... uraaaa ca a supt-o si de data asta ... a intrat in functie cu o masina si iese cu alta. of couse, sunt acte care dovedesc multe dle cercelas.. . cat kkt puteti sa mancati dvs de dimineata pana seara, eu ma crucesc ... . o zi buna!

fabiola, 8 iunie 2011 12:41

Uraaaaa!! Nu am stiut ca avem un Robin Hood in Oltenita.Asta e cea mai tare.....Tone a facut puscarie nevinovat....saracutul de el.Asta inseamna ca organele de ancheta nu au fost la nivelul asteptarilor lui . Si palatul cred ca la fel l-a construit.Din munca , truda si corectitudine. Cred ca tot din corectitudine si-a vandut locuinta copiilor .....Asta da ipochimen....Cat tupeu au cate unii.....Sunt un cetatean care isi plateste taxele si impozitele si cred ca am si eu dreptul sa solicit primariei cumpararea spatiului pe care l-a ,,sutit,, Tone de la primarie , ca doar banuiesc ca schimbul a fost total dezavantajos pentru oltenita , nu imi amintesc ca in baraca lui Tone sa se fi crescut vaci sau boi sau magari.Urmeaza sa vedem ceva incendiar , senzational , nemaiintalnit , eventual poate o gasim pe Elodia in baraca lui Tone.Ramane de vazut.

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:44