Vindecată de leucemie, Izabela riscă o recădere din cauza condiţiilor de viaţă!

Ziarul Atac, 12 mai 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
vindecata-de-leucemie-izabela-risca-o-recadere-din-cauza-conditiilor-de-viata-40145-1.jpg

Izabela Văduva este născută pe 8 ianuarie 2007 şi în 2012 a fost diagnosticată cu leucemie. De curând a terminat ultima parte a protocolului chimioterapeutic şi acum urmează tratament de întreţinere.

Trebuie să vină lunar la Bucureşti pentru analize şi control, dar din lipsa banilor pentru transport, de multe ori nu vine, spre indignarea medicilor care o tratează. Pe perioada chimioterapiei nu i-a fost uşor, a avut nevoie de multe... pampers, medicamente, alimente, haine şi a suferit de fiecare dată când copiii din salon mâncau o banană sau alte alimente suplimentare, pe care părinţii le ofereau copiilor lor.

Mama a stat tot timpul cu ea în spital, dar lipsa banilor este o mare problemă, prezentă tot mereu acolo, lângă suferinţă. Asociaţia PAVEL, au ajutat familia Văduva (familie compusă din cinci copii şi doi adulţi, ultimul copil având doar 9 luni) timp de doi ani, cât a ţinut tratamentul Izabelei şi o ajută în continuare.

De curând însă, mama Izabelei este extrem de afectată de faptul că doctorul i-a spus că boala Izabelei se va întoarce, dacă nu-i asigură condiţii de viaţă... condiţii de locuit decente, hrană, haine curate.

Acestea însă nu sunt posibile, deoarece familia este foarte săracă. În aceeaşi casă, în doar trei camere, stau bunicii, fraţii şi cumnaţii, cu copii lor.

Cazul a fost sesizat și la Primăria din com Gălăteni, jud Teleorman, locul unde locuieşte familia; asistentul social de acolo a spus că cei de la Primărie cunosc cazul, dar nu au fonduri pentru a ajuta familia Văduva să construiască o cameră.

Vă rugăm să întindeţi o mână de ajutor acestei familii necăjite.

Contul unde se pot face donaţii: deschis la BCR cu numărul RO34 RNCB 0248 1409 2885 0001, pe numele VĂDUVA ADINELA
Telefonul la care pot fi contactaţi este 0765.368.856

Adresa la care se pot trimite ajutoare (alimente, haine, materiale de construcţii) este comuna Gălăteni, jud. Teleorman

Vă mulţumim pentru susţinerea dumneavoastră.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou