Află ce oameni au fost ȘTERȘI din ISTORIE și cine a dorit asta!

Ziarul Atac, 5 februarie 2014, Ora 13:01

  • print
  • |
afla-ce-oameni-au-fost-stersi-din-istorie-si-cine-a-dorit-asta-38013-1.jpg

Istoria este un amalgam de personaje, evenimente, locuri, întâmplări care fac ca trecutul să capete un fir logic. Însă anumite personaje au fost şterse din istorie, ca modalitate de protest a unor conducători sau lideri politici din perioada respectivă.

Cel mai recent exemplu este "dispariţia" din toate fotografiile sau imaginile oficiale ale unchiului lui Kim Jong-un - Jang Song-thaek, care odată cu asasinarea sa a fost şters din istoria modernă a statului Coreea de Nord.

Nikolai Yezhov, şeful poliţiei secrete condusă de Stalin, a fost şi el "tăiat" din fotografiile oficiale, în care apărea în preajma liderului.

Joseph Goebbles, ministrul de propagandă al lui Adolf Hitler, a dispărut şi el "subit" din peisaj şi din preajma "conducătorului suprem".


Leon Trotsky, revoluţionarul rus, a fost şters din documentele şi imaginile oficiale.

 

 

antena3.ro

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou