ATAC asupra clientilor Orange. Vezi ce spune compania

Ziarul Atac, 3 februarie 2014, Ora 19:52

  • print
  • |
atac-asupra-clientilor-orange-vezi-ce-spune-compania-37985-1.jpg

Operatorul de telefonie Orange se confrunta cu o problema destul de serioasa in Franta. Pe data de 16 ianuarie, datele personale ale 800.000 de clienti au fost furate, a confirmat operatorul de telefonie mobila pentru site-ul PCImpact.

Furtul s-a intamplat prin pagina Mon Compte (Contul meu) si 3% din clientii companiei au fost afectati din acest atac de tip "phishing". Datele piratate sunt in principal nume, prenume si adresa fizica a clientilor. Parolele nu au fost piratate, a explicat ieri un purtator de cuvant al grupului Orange.

Victimele au furnizat chiar ele informatiile personale.

Reprezentantii Orange au tinut sa-si asigure clientii ca protejarea datelor personale este o prioritate a grupului, care va deveni din in ce in ce "mai sensibila".

 

Yoda.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou