Best Dental

ATENȚIE! Dacă o instalezi, îți distruge telefonul instant

Teo Popa, 2 ianuarie 2015, Ora 14:23

  • print
  • |
atentie-daca-o-instalezi-iti-distruge-telefonul-instant-44985-1.jpg

Noua schimbare pe care Google a adus-o sistemului de operare pentru smartphone-uri pe numele său Android Lollipop, pare una pripită, iar utilizatorii sunt cei care suferă consecințele.

Anul 2014 ne-a arătat tuturor că poate e mai bine să așteptăm puțin înainte să ne instalăm cea mai nouă versiune a unui sistem de operare.

Când cei de la Apple au lansat versiunea iOS 8.0.1, utilizatorii de iPhone 6 s-au trezit cu dispozitivele blocate. Cu toate că cei care au făcut schimbarea de la KitKat la Lollipop nu au avut probleme la fel de serioase, bugurile noului sistem de operare le-au dat și lor bătai serioase de cap.

Update-ul la Android Lollipop 5.0.1, lansat de Google în urmă cu câteva zile, s-a dovedit a fi un chin major pentru smartphone-uri și tablete.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:37