Cel mai bun SMARTPHONE al lui 2015! CAMERA FOTO este de vis

Teo Popa, 31 decembrie 2014, Ora 10:30

  • print
  • |
cel-mai-bun-smartphone-al-lui-2015-camera-foto-este-de-vis-44960-1.jpg

Noul smartphone se va lansa în scurt timp la târgul de tehnologie CES Las Vegas, care are loc în perioada 6-9 ianuarie.

Compania Kodak se pregăteşte să lanseze un telefon, în primele zile ale lunii ianuarie. Noul gadget va avea Android şi beneficiază de toată experiența companiei pentru partea de foto. Kodak a în plan să prezinte, mai târziu anul viitor, şi o tabletă şi o cameră foto modernă.

Comunicatul de presă spune că pentru noul telefon nu s-au făcut compromisuri în materie de design sau de experienţă utilizatorului, însă există îmbunătăţiri pe partea de tipărire şi de împărtăşire a experienţei.

Acelaşi document mai spune că va exista şi un soft care va permite membrilor familiei sau prietenilor să ofere ajutor, atunci când e cazul. Prin urmare, ne aşteptăm ca noul telefon să fie targetat spre mase, nu spre cei care sunt la zi cu ce se întâmplă în tehnologie.

Kodak este o companie cu o istorie bogată în domeniul tehnologiei, renumită pentru construirea unor aparate foto de calitatea. Ea şi-a anunţat falimentul la începutul lui 2012 şi a renunţat la mii de angajaţi, dar se pare că se pregăteşte de o revenire în forţă, pe piaţa telefoanelor mobile.

Fondată la New York acum peste 100 de ani, Kodak a fost liderul incontestabil al imaginii pe film până în anii '90, când ascensiunea fotografiei digitale a început să îi creeze probleme şi să îi ameninţe poziţia pe piaţă.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou