Best Dental

Cel mai mare preț plătit vreodată pentru un apartament în New York

Mălina Andrei, 21 ianuarie 2015, Ora 14:10

  • print
  • |
cel-mai-mare-pret-platit-vreodata-pentru-un-apartament-in-new-york-45265-1.jpg

Un apartament de lux din New York City s-a vandut la pretul record de 100.471.452 dolari la sfarsitul lunii decembrie 2014, potrivit CNN Money, citat de incont.ro.

Apartamentul, de tip penthouse, ocupă etajele 89 şi 90 şi are o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi, şase dormitoare, saună, bibliotecă şi cinematograf, notează businessinsider.com.

Locatarii vor avea acces şi la facilităţile hotelului Park Hyatt, care ocupă primele 39 de etaje ale clădirii. Dar, dacă doresc să evite clienţii hotelului, proprietarii One57 pot folosi propriul etaj cu facilităţi, care ocupă peste 1.800 de metri pătraţi şi oferă piscină, sală de gimnastică, bibliotecă şi cinematograf.

Deşi suma de 100 de milioane de dolari poate părea mare, cel mai scump penthouse din New York se poate dovedi o investiţie bună, în condiţiile în care pe piaţă apar tot mai multe locuinţe scumpe. De exemplu, un turn de pe Park Avenue 520 oferă un apartament la 130 de milioane de dolari, iar preţurile sunt pe cale să crească.

Cumpărătorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a dat uriașa sumă pentru un un duplex penthouse pe două etaje în One57, un celebru zgârie-nori din Manhattan.
Este cel mai mare preț plătit pentru o locuința în New York City.

Clădirea, gândită de arhitectul Christian De Portzampark, are 210 camere de hotel și apartamente. Rezidenții au acces printre altele la o sală de meșe de lux, la servicii spa și piscine.

Potrivit agenției imobiliare StreetEasy, în acest moment zece vânzări de apartamente sunt în discuție, la prețuri între 30 milioane - 60 milioane dolari.

VEZI AICI GALERIE FOTO!

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:58