Cele mai ciudate gadgeturi inventate vreodată

Mirela Ene, 10 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cele-mai-ciudate-gadgeturi-inventate-vreodata-38063-1.jpg

Inventatorii lucrează zi de zi pentru a perfecţiona sau a inventa noi gadgeturi, dar uneori mai fac şi greşeli. Rezultatele lor pot fi uneori extrem de amuzante, dar în acelaşi timp inutile.

Pantalonii cu tastatură

O asemenea tastatura ciudată este destinată celor care nu se pot despărţi de calculator. Folosirea ei este greoaie, iar aspectul pantalonilor - unul hilar, scrie news.com.au.

Cureaua cu ecran LCD

Cei care vor să urmărească filme oriunde s-ar afla şi nu au telefonul în buzunar, pot să se uite la cureaua de la pantaloni. Ecranul acestei curele are diagonală de 3 inch şi o capacitate de stocare de 2 GB.

Dispozitivul inteligent pentru nas

Cei care au obosit să îşi folosească degetele pentru a umbla pe telefon, au la dispoziţie şi un dispozitiv special care se ataşează nasului. El oferă utilizatorului posibilitatea de a controla telefonul cu nasul.

Mănuşile cu Bluetooth

Cei care nu vor să poarte un dispozitiv Bluetooth în ureche, îşi pot cumpăra aceste mănuşi. Ele au încorporată această tehnologie şi permit conversaţiile telefonice prin intermediul degetelor.

Bikini cu încărcare solară

Femeile care vor să se bronzeze pe plajă şi să îşi încarce bateria gadgetului, îşi pot cumpăra aceşti bikini cu încărcare solară. Aceştia au şi un USB prin care se conectează telefonul sau iPod-ul descărcat.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou