Cum arată femeia pisică la 82 de ani! A cheltuit milionae de dolari pe operațiile estetice

Florentina Șerbănescu, 18 ianuarie 2023, Ora 10:21

  • print
  • |
cum-arata-femeia-pisica-la-82-de-ani-a-cheltuit-milionae-de-dolari-pe-operatiile-estetice-47305-1.jpeg

„Femeia pisică", cea care a cheltuit milioane de euro pe operații estetice, are acum 82 de ani. Jocelyn Wildenstein este logodită cu un bărbat cu 27 de ani mai tânăr, cu care are o relație cu năbădăi, presărată de numeroase ori cu agresiuni fizice, scrie viva.ro.

Jocelyn Wildenstein, supranumită cat woman' din cauza operațiilor estetice pe care și le-a facut, a ajuns la venerabila vârstă de 82 de ani. Vedeta despre care se spune ca a cheltuit peste 4 milioane de dolari pe operatii estetice se iubeste cu un designer vestimentar, Lloyd Klein. 

Jocelyn Wildenstein, pe numele ei adevărat Jocelynnys Dayannys da Silva-Bezerra, s-a născut în 1940, în Elveția. În 1978 s-a căsătorit cu cel pentru care, a spus ea, și-a făcut toate aceste operații estetice, Alec Wildenstein, un foarte bogat om de afaceri. Împreună au doi copii. 

Alec Wildenstein a lucrat în domeniul artei și avea o pasiune pentru felinele mari. Așa că Jocelyn a decis că trebuie să semene cu o felină dacă vrea să-și țină soțul lângă ea toată viața. Din păcate lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când Alec a înșelat-o cu un model de 19 ani.

Pentru a-i intra din nou în grații, Jocelyn și-a făcut și mai multe operații estetice, din dorința de a ajunge la trăsăturile ei din tinerețe. În cele din urmă, tot au divorțat, iar ea a rămas cu un chip care șochează, atunci când Jocelyn iese în public.

Este logodită cu un bărbat mai tânăr

Femeia pisică' și-a refăcut viața amoroasă când l-a întâlnit pe designerul canadian Lloyd Klein, un bărbat mai tânăr cu 27 de ani. Relația lor a fost una presărată cu multe incidente domestice.

În anii 2016 și 2017 au fost arestați pentru agresiuni fizice a unuia împotriva altuia. Dar, cu toate acestea, cei doi s-au logodit în 2017.

Lloyd a cerut-o de soție cu un inel cu diamante de 32 de carate, despre care se spune că „valorează milioane de dolari', dar încă nu au ajuns la altar, ea fiind atunci arestată pentru că și-ar fi agresat partenerul cu o foarfecă, notează Daily Mail, citat de unica.ro.

Lloyd a spus că, după ce a fost rănit, a fost de forțat să o țină pe Jocelyn într-un dulap până la sosirea poliției.

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou