Cum să câștigi la LOTO în preajma Anului Nou

Mirela Ene, 31 decembrie 2013, Ora 07:54

  • print
  • |
cum-sa-castigi-la-loto-in-preajma-anului-nou-36966-1.jpg

Americanul Richard Lustig este cel care dezvăluie în cadrul emisiunilor TV din SUA, secretele sale în ceea ce priveşte norocul pe care l-a avut, "nimerind", de-a lungul timpului, numerele câştigătoare.

Lustig a scris şi o carte în care dezvăluie secretele pe care le-a folosit de fiecare dată. "Soluţia cea mai bună este să se joace frecvent aceleaşi numere. Şansele cresc dacă oamenii se asociază şi joacă pe acelaşi bilet o sumă mai mare de bani. Ei nu trebuie să uite că e nevoie de un contract scris încheiat între ei, căci neînţelegerile le pot crea mari probleme ulterior. Un alt sfat este ca "oamenii să nu depăşească o anumită sumă, pe care o joacă la loterie şi să nu devină dependenţi de o asemenea activitate. În plus, nu trebuie să cheltuiască mai mult decât au şi să nu dea din banii alocaţi pentru alte cheltuieli".

"Sunt reguli de care orice jucător serios la loto ar trebui să ţină seama", mai spune Richard Lustig. "Alege singur numerele, nu lua bilete cu numere aleatorii, de la agenţie; Cercetează dacă numerele tale au mai câştigat vreodată; Alege 10 seturi de numere norocoase şi foloseşte-le de câte ori cumperi bilete"; Cumpără cât de multe bilete îţi permiţi, dar nu depăşi bugetul".

Pe de altă parte, Charles Burke, autorul cărţii "Comandă mai mult noroc" spune că secretul ar fi acela să nu crezi cu orice preţ în noroc!

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou