Descoperire uimitoare! Află ce efecte poate avea telefonul mobil asupra omului

Şerban N. Ioan, 10 decembrie 2013, Ora 11:41

  • print
  • |
descoperire-uimitoare-afla-ce-efecte-poate-avea-telefonul-mobil-asupra-omului-36649-1.jpg

Utilizarea constanta a telefonului ducea la cresterea nivelului de stres.

Cercetatorii au descoperit ca, in loc sa ii faca pe oameni sa se simta mai aproape de prieteni, telefonul mobil le crestea gradul de anxietate, deoarece numerosi participanti la studiu se simteau de fapt obligati sa pastreze legatura cu ceilalti prin apeluri, sms-uri si postari pe retelele de socializare.

"Reteaua sociala ma face uneori sa ma simt oarecum legat de telefon, de parca as avea alta obligatie in viata", a spus unul dintre studentii participanti la studiu.

Pentru a ajunge la aceste rezultate, cercetatorii au folosit o unitate de masura clinica a anxietatii si raspunsurile privind nivelul de satisfactie fata de propria viata ale fiecarui student.

"Nu mai exista timp sau singuratate in viata acestor studenti si cred ca, pentru sanatatea mintala, este nevoie de timp de reflectie, de introspectie, de analiza a intamplarilor vietii sau pur si simplu de refacere dupa stresul de zi cu zi", a declarat unul dintre cercetatorii care a participat la studiu.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou