ECRAN REVOLUȚIONAR. Noua invenție patentată de Apple

Valeriu Daniel, 1 februarie 2014, Ora 14:44

  • print
  • |
ecran-revolutionar-noua-inventie-patentata-de-apple-37936-1.jpg

Oficialii Apple au făcut demersurile necesare patentării unui nou ecran cu touch capabil să detecteze mai multe niveluri de presiune.

Astfel, cu ajuorul noii tehnologii ecranul va fi capabil să detecteze cât de tare apasă utilizatorul și va putea integra acest lucru în softuri inteligente, care să îi ofere telefonului noi funcționalități. Un patent asemănător a apărut și anul trecut, însă acesta detaliază mai bine modul în care funcționează tehnologia.

Toți producătorii de smartphone-uri lucrează în prezent la crearea unei interfețe mai prietenoase, iar Apple ar putea încasa potul cel mare cu această tehnologie. Un ecran care simte cât de tare apeși poate transforma modul în care interacționăm cu telefonul mobil. Până și felul în care deblocăm ecranul va fi mai personalizat, pentru că sistemul de operare poate memora în care puncte apăsăm mai puternic și în care mai ușor. Apoi, producătorii de jocuri și de aplicații vor găsi la rândul lor noi utilizări pentru această tehnologie aflată la început, scrie Yoda.ro

Din momentul în care apare patentul și până în clipa în care va fi folosit este necesară o perioadă de timp până când ideea intră în practică, astfel că e puțin probabil să găsim această invenție pe iPhone 6.

Potrivit documentelor, noul ecran ar urma să conțină cel puțin 3 senzori de presiune pe lângă dotările standard ale unui display multitouch pentru iPhone sau iPad.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou