Fă cunoștință cu CEL MAI MARE câine din EUROPA! VIDEO

Anca Bratu, 9 februarie 2014, Ora 12:01

  • print
  • |
fa-cunostinta-cu-cel-mai-mare-caine-din-europa-video-38045-1.jpg

Freddy, un câine din rasa Marele danez, măsoară 2,1 metri atunci când stă pe picioarele din spate și este cel mai înalt patruped din întreaga Europă.

Atunci când se află într-o încăpere alături de alți câini, nu există niciun dubiu cine va domina un eventual concurs canin. În poziție normală, Freddy măsoară puțin peste un metru, însă, când se ridică pe picioarele din spate, înălțimea sa o depășește cu ușurință pe cea a unui om normal.

Recordul la nivel mondial este deținut de un alt câine din această rasă, ce trăiește in Michigan, SUA. Acesta măsoară 2,2 metri, are patru ani și se numește Zeus. Freddy, însă, se află în continuare în plin proces de creștere, așa că este foarte posibil ca în scurt timp să îl depășească pe Zeus, notează Daily Mail.

Patrupedul din Marea Britanie are 18 luni și este, efectiv, la câțiva milimetri distanță de a-și adjudeca recordul mondial. Freddy cântărește în acest moment 70 de kilograme și consumă, săptămânal, hrană pentru câini în valoare de 90 de euro. Pe lângă asta, uneori se mai înfruptă și cu câte un pui la rotisor, întreg, dar nu refuză nici untul de arahide pe pâine.

Pe când era un pui, Freddy a distrus nu mai puțin de 14 canapele, până când și-a dat seama că sunt mai utile la stat pe ele, decât să fie mâncate.

"Veneam acasă și găseam un morman din ceea ce era până atunci canapeaua, totul împrăștiat pe podea. Dar este puiul meu și nu-mi pot imagina viața fără el", spune stăpâna câinelui, o femeie de 38 de ani, din Essex.

Aceasta mărturisește că se trezește aproape în toiul nopții, pentru plimbarea de 40 de minute a lui Freddy, ca să evite întâlnirea cu alți câini. "Daca vrea să se ia după un alt câine, n-aș fi în stare să-l opresc", spune femeia.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou