Facebook ar putea dispărea în următorii 2 ani

Alin Cătălinoiu, 22 ianuarie 2014, Ora 13:36

  • print
  • |
facebook-ar-putea-disparea-in-urmatorii-2-ani-37679-1.jpg

Facebook ar putea pierde în intervalul 2015-2017 aproximativ 80% din utilizatorii de baza. Acesta este rezulatul unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Princeton.

"Ideile sunt precum bolile infecțioase", dar în cele din urmă dispar. În primele zile se răspândesc foarte repede, ajung la un vârf critic, iar în ultimă instanță popularitatea sa scade.

Realizatorii studiului au pornit de la ideea că, în general, ciclul de viață al ideilor este asemănător cu cel al bolilor. Astfel, în perioada menționată mai sus, clienții Facebook își vor pierde interesul pentru această rețea de socializare, sentiment ce ar putea fi transmis mai departe către restul prietenilor.

 

Concluzia lucrării este că un astfel de declin este aproape ireversibil, așa cum s-a întâmplat și cu My Space, în urmă cu câțiva ani. Ciclul de viață al rețelei de socializare a intrat în perioada de declin încă de anul trecut, când milioane de utilizaori au renunțat deja la conturile lor.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou