Facebook lămurește aspectele legate de INTIMITATEA utilizatorilor

Ziarul Atac, 24 aprilie 2014, Ora 15:54

  • print
  • |
facebook-lamureste-aspectele-legate-de-intimitatea-utilizatorilor-39595-1.jpg

Sheryl Sandberg, CEO al rețelei de socializare, a dorit să dezmintă acuzațiile aduse asupra intimității utilizatoriilor Facebook.

Într-o emisiune difuzată de unul dintre posturile companiei publice de radio și televiziune din Marea Britanie, Sandberg a ținut să precizeze faptul că Facebook nu divulgă datele utilizatorilor agențiilor de publicitate chiar dacă reclamele care apar în pagină sunt personalizate în funcție de ceea ce preferă acești utilizatori.

Oficialul rețelei de socializare susține că publicitatea folosește tehnica numită "hashing", ceea ce înseamnă că un utilizator de 18 ani care locuiește în Cluj și citește în fiecare zi postările de pe yoda.ro s-ar traduce prin codul "193fzkol66543kii". Acest cod ajunge la agențiile de publicitate, aceștia știind ce publicitate să-i "trimită" utilizatorului chiar dacă nu-i știe datele.

 

Yoda.ro

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou