Farmacia cu cele mai mari vânzări din România

Ziarul Atac, 19 august 2014, Ora 14:30

  • print
  • |
farmacia-cu-cele-mai-mari-vanzari-din-romania-42649-1.jpg

Businessul pornit în urmă cu 16 ani şi deţinut de antreprenoarea Roxana Maftei a func­ţionat până la finalul anului 2013 printr-o singură unitate, cu o suprafaţă de 75 mp.

Compania Farmacia Tei operează cu o singură farmacie, însă în 2013 a realizat o cifră de afaceri de aproape 14 mil. euro. Până la finalul anului 2014 are în plan să se extindă şi să ajungă la trei unităţi.

Cu un rulaj de aproape 40.000 de euro zilnic, unitatea situată pe bulevardul Lacul Tei a fost farmacia cu cele mai mari vânzări din România.

În urmă cu opt luni compania a deschis o a doua farmacie, cu o suprafaţă de 500 mp, acesta fiind primul pas spre extindere pe care l-a făcut. „În viitor, în maximum un an, ne gândim să mai deschidem încă o farmacie, mai mare ca aceasta", a spus Roxana Maftei. Cu aceste deschideri, compania ar putea ajunge la o cifră de afaceri de 16 mil. euro (70 mil. lei).

Farmacia Tei se află între primii 25 de retaileri farmaceutici locali, o piaţă dominată de marile reţele, care au sute de unităţi fiecare, acestea permiţându-le să ajungă la afaceri de sute de milioane de euro. Aproximativ 40% din afacerile companiei Farmacia Tei au fost generate anul trecut de vânzările de produse pentru copii dintr-un magazin Bebe Tei situat în aceeaşi zonă.

 

sursa: Ziarul Financiar

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou