Best Dental

Google ar putea lansa propriul serviciu de taximetrie

Mălina Andrei, 3 februarie 2015, Ora 15:19

  • print
  • |
google-ar-putea-lansa-propriul-serviciu-de-taximetrie-45456-1.jpg

Competiția pe piața serviciilor de taximetrie socială ar putea deveni și mai acerbă dacă cei de la Google se hotărăsc să-și facă debutul în acest sector prin propria aplicație.

Chiar dacă nu și-a făcut intrarea în mod direct e această piață, Google este cât se poate de implicată în acest sector. Serviciile de taximetrie socială se bucură de un succes enorm în acest moment, atât în America, cât și în alte țări, iar acest lucru nu avea cum să fie trecut cu vederea de compania cu sediul în Mountain View.

Conform celor de la Bloomberg Business, în luna august a anului 2013, Google Ventures investit nu mai puțin de 258 de milioane de dolari în Uber, una dintre cele mai populare companii din domeniul taximetriei sociale. Datorită colaborării strânse a acestora, mulți analiști au prezis o viitoare achiziție a Uber de către Google.

Citește mai mult ->>>

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:41